Työpaikkailmoituksia

Diplomityöntekijä

Etsimme innovatiiviseen joukkoomme diplomityöntekijää. Tehtävänäsi on tutkia ja kehittää rautateiden päällysrakenteen oikea-aikaisen kunnossapidon optimointia. Työ edellyttää päällysrakenteen elinkaareen vaikuttavien eri tekijöiden laajaa analysointia. Teet työn osana yrityksemme kehitysprojektia ja toimit osana asiantuntevaa kehitystiimiämme. Työn tarkempi sisältö määritellään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työskentelypaikkakunta on sovittavissa.
Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja ja arvostamme kykyä analyyttiseen työskentelyyn, kehittämislähtöistä työotetta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rautatiealalta, mutta katsomme sen eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua yrityksemme toimintaan sekä kehittyä yhdeksi rautatie-alan parhaista tekijöistä niin Suomessa kuin Ruotsissa.

Lisätietoja diplomityöpaikasta antaa 1.8.2017 alkaen ensisijaisesti kunnossapitoalueen päällikkö Joni Harju, puh. 040-8645 329 tai sähköpostitse joni.harju@vr.fi. Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä myös kehityspäällikkö Virpi Kukkoselta, puh. 040-8665 769 tai sähköpostitse virpi.kukkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 15.8.2017 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/2slYQko

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.


K6 Consulting Oy: Projekti-insinööri

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: 3 vsk. – opintojen loppuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: n. 15 h/vko
Sijainti: Espoo/Helsinki
Haku-DL: 19.7.2017

K6 Consulting on kasvava rakennuttajakonsulttitoimisto. Etsimme uusia osaajia, jotka pystyvät toimimaan uudenlaisessa verkostoituneessa projektitoiminnan ympäristössä. Palvelemme joustavasti asiakkaitamme, ja toimimme tehokkaasti nykyaikaisilla projektitoiminnan ICT-järjestelmillä ja vältämme byrokraattisia toimintatapoja. Osaamisellamme ansaitsemme päivittäin asiakkaidemme luottamuksen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Projektimme ovat korkean teknologiaan liittyvä hankkeita ja asiakkaamme Suomen yrityselämän johtavia yrityksiä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja omiin työaikoihisi. Tarjoamme myös mahdollisuutta kehittyä omien kiinnostuksiesi mukaan sekä annamme tukea kehittymisellesi.

K6 Consulting etsii nyt kehittymishaluista ja oma-aloitteista projekti-insinööriä! Projekti-insinöörinä osallistut laaja-alaisesti rakennuttamisprojektien hallintaan liittyviin tehtäviin. Laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia, kirjoitat kokousmuistiinpanoja, kilpailutat urakoitsijoita, teet laskelmia ja kustannusarvioita sekä muita selvityksiä projekteista. Seuraat aikatauluja ja osallistut rakennusvalvontaan työmaalla. Lisäksi työhösi kuuluu asiakkaille raportointia sekä alihankkijoiden ja urakoistijoiden kanssa yhteydenpitoa.
Etsimme oppimishaluista ja aloitekykyistä henkilöä, joka on kiinnostunut laaja-alaisista rakennuttamisprojekteihin liittyvistä tehtävistä. Tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä olemaan aidosti mukana suurille kansainvälisille yrityksille tuotettavissa projekteissa! K6 Consulting tarjoaa sinulle pienen yrityksen edut ja voit helposti sovittaa opintosi töidesi ohelle.

Odotamme:
– Soveltuvia alan opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta (esim. rakennustekniikka, kiinteistötalous, talotekniikka
– Oma-aloitteista asennetta ja oppimishalua
– Hyviä MS Office -taitoja
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Luemme eduksi:
– Osaamisen MS Projectista ja/tai CAD:sta
K6 Consulting tarjoaa:
– Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisissa projekteissa suurten globaalien yritysten parissa (esim. suuret teollisuuden/teknologia-alan yritykset ja finanssialan yritys)
– Tilanteeseesi sovitettavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Tilaisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi
– Pienen yrityksen joustavuuden ja vapaamuotoisuuden tekemisessä

Oletko sinä K6 Consultingin uusi projekti-insinööri? Jos vastauksesi on kyllä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.7.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/k6-consulting-oy-projekti-insinoori-7-2017 .
Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.
Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin kautta asiakasyritykseemme. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).


Hei insinööri, hae meille töihin!
Haemme nyt

korjausrakentamisen asiantuntijaa Jyväskylään

– paikka voidaan räätälöidä juuri sinun koulutukseesi, kokemukseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivaksi.
Lisätiedot: http://www.insinooriavain.fi/rekrytointi/

Ja ellei töiden hakeminen ole sinulle vielä ajankohtaista, tykkää meistä Facebookissa ja kuulet myös tulevaisuudessa rekrytoinneista ensimmäisenä. Meillä on varmasti rekryhalua myös jatkossa ja olemme kiinnostuneita uusista osaajista.
https://www.facebook.com/insinooriavainTyönhaku tapahtuu ensisijaisesti tämän linkin kautta: http://smile.likeit.fi/apply/8388092