Rakennusalan yritystapahtuma

 

TARAKIn kevätlukukausi alkoi vuoden tärkeimmällä tapahtumalla eli Rakennusalan yritystapahtumalla. Perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa yli 40 alan yritystä oli kertomassa työmahdollisuuksiaan kesä- ja diplomityöpaikoista. Yrityksiä oli laaja-alaisesti niin rakentamisen eri aloilta.

Aamu alkoi varhain ständien kasaamisella ja yritysten edustajille oli tarjolla aamiaista. Ennen opiskelijoiden säntäämistä sisään oli RIL kertomassa vuoden 2019 kesätyökyselyn tuloksista. Tapahtumassa riitti tasaisesti väkeä koko päivän. Aistittavissa oli jälleen etenkin ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoiden pähkäilyä siitä mihin hakea ja ihmettelyä monenmoisista mahdollisuuksista. Monella olikin CV-nippu mukana ja yhteystietoja vaihdettiin suuntaan, jos toiseenkin. Vanhempiakin tieteenharjoittajia oli liikkeellä jossain määrin, mutta hyvä työllisyystilanne näkyi ikäjakaumassa. Päivä sujui kaiken kaikkiaan loistavasti!

Vuonna 2021 tapahtuma järjestetään 14.1.2021. Lisätietoa tullaan julkaisemaan syksyllä. Tervetuloa mukaan jälleen ensi vuonna!