TamArkin ja TARAKIn yhteiset fuksisitsit

Kyllästyttääkö luennoilla istuminen ja kalsarikännit killassa? Kaipaatko arkeesi juhlaa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, kun TamArk ja TARAKI järjestävät yhteiset fuksisitsit perjantaina 3.10. ravintola Zipissä!

Luvassa on sitseille tyypillisesti ruokaa, juomaa ja laulua sekä perehdytystä sitsauksen saloihin. Samalla tarjoutuu loistava tilaisuus tutustua naapurikiltalaisiin, saavu siis paikalle!

Ilmoittautuminen fukseille avautuu maanantaina 15.9. klo 11:15 osoitteessa https://www.taraki.fi/, jonne tulee linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Sitsien hinta on 18 euroa ja alkoholittoman 15 euroa. Hinta sisältää tarjoilut ja jatkot.

Jos haluat hakea vanhaksi sitseille, lähetä sähköpostia kiltasi sitsivastaavalle osoitteeseen alina.reiman(at)student.tut.fi 22. syyskuuta mennessä, jossa kerrot nimesi ja esittelet lyhyesti sitsaushistoriaasi.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Illan pukukoodina on tummapuku/cocktail. Ennen sitseille tulemista kannattaa tutustua Teekkarin pieneen tapaoppaaseen osoitteessa http://www.ttyy.fi/teekkarikulttuuri/teekkarin-tapaopas, jossa kerrotaan monista sitsitavoista ja käytännöistä. Ei tarvitse pelästyä, vaikkei kaikkea muistakaan, koska pöydissä kokeneemmat teekkarit ohjeistavat fuksit sitsaamaan.

Ota Rasputin mukaan!

Mitä: TamArkin ja TARAKIn yhteiset fuksisitsit
Missä: Ravintola Zip
Milloin: perjantaina 3.10. klo 18 alkaen
Mitä maksaa: 18/15e
Mitä päälle: Tumma puku/cocktail