TARAKI Sulkavan Suursouduissa


Näin syksyn sarastaessa on hyvä tehdä katsaus kesän Sulkavan suursoutuihin ja muistella lämmöllä hienosti mennyttä reissua. Iso kiitos kuuluu osallistujien lisäksi reissua tukeneille yrityksille. Kaikki ylitsemenevät varat suunnataan hyväntekeväisyyteen Tampereen Yliopistollisen Sairaalan lastenpsykiatrian vastuualueelle.

Reissun pienistä alkuhaasteista huolimatta Sulkavalla päästiin soutamisen ja auringossa paahtumisen lisäksi saunomaan saunalautan uusilla terassilaudoilla ja saunalauteilla. Varvirannan yöpymispaikan tunnelma oli käsinkosketeltavaa illan hämärtyessä ja grillin sekä saunan kuumetessa. Tuntuu jopa siltä, että reissu vain paranee vuosi vuodelta!

Ensi vuoden Sulkava tulee olemaan perinteisesti 2015 heinäkuussa, joten kannattaa jo nyt ottaa asia korvan taakse hautumaan, koska reissuun on ollut halukkaita yli Tarakin joukkueen kapasiteetin muinakin vuosina. Pestiin haetaan myös uutta toimijaa ensi vuodelle, joten jos tyrskyisät seikkailut kiinnostavat upeiden maisemien lomassa, ota yhteyttä aleksi.juusela@student.tut.fi tai tule raatikähmintään!

Kesän seikkailuista löytyy taltiointeja Tarakin kuvapankista osoitteesta http://taraki.kuvat.fi/kuvat/2014/Sulkavan+suursoudut+/

KIITOS KAIKILLE!

sulkava_sponsorit_web