Rakennusalan yritystapahtuma Rakennustalossa 21.1.

Rakennusalan yritystapahtuma järjestetään Rakennustalossa 21.1. Tule paikalle bongaamaan mahdollinen ensi kesän työnantajasi!

Tänä vuonna tapahtumaan osallistuvia yrityksiä on 28 kappaletta. Yritystapahtumaan osallistuvat yritykset ovat:

A-Insinöörit (www.ains.fi)

A-Insinöörit on yksi Suomen suurimmista rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimistoista. Perustamisvuodesta 1959 lähtien olemme toteuttaneet tuhansia rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristötekniikan kohteita Suomessa ja maailmalla. Haluamme olla asiakkaalle taitava ja turvallinen kumppani, toimintavoiltamme inhimillisiä ja sitoutuneita.

Kesätyöhakumme kestää tammikuusta maaliskuun loppuun. Hae verkkosivujemme kautta http://www.ains.fi/opiskelijat. Palkkaamme opiskelijoita myös osa-aikaiseen työhön ja meiltä voit kysellä lopputyöllesi aihetta.

Consti Yhtiöt Oy (www.consti.fi)

Consti Yhtiöt on Suomen johtava korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Uudistamme kiinteistökantaa tehokkaasti ja luomme arvoa kiinteistöjen omistajille.

Pystymme tarjoamaan palvelukseen parhaat korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen rakentajat. Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita.

Destia Oy (www.destia.fi)

Destia Oy on johtava suomalainen infra-alan palveluyritys. Rakennamme, ylläpidämme ja suunnittelemme nykyaikaisia ja teollisuusympäristöjä sekä kokonaisia elinympäristöjä. Toimimme kotimaisissa paikallisprojekteissa, valtakunnallisissa hankkeissa ja kansainvälisissä toimeksiannoissa. Teemme työn kuin työn aina perille asti, missä tahansa.

Difina Oy – Rakennustekniikka, talotekniikka ja sisäilma (www.difina.fi)

Difina Oy on kokonaisvaltaiseen palvelurakennusten sisäilmastotutkimukseen sekä kaikkeen rakennusten hyvinvointiin tarvittavia asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Erityisosaamisalueenamme ovat rakennus- ja talotekniset tutkimukset. Työmme vaatii kenttäosaamisen lisäksi myös sujuvaa raportointivalmiutta, jatkuvaa uuden tiedon ja osaamisen janoa sekä hyviä sosiaalisia valmiuksia. Etsimme joukkoomme sisäilmatutkimuksista kiinnostuneita uusia tekijöitä.

Fira (www.fira.fi)

Fira on nuori ja innovatiivinen rakennusalan kasvuyritys, joka muuttaa toimintatavallaan alan vallitsevia tapoja ajatella ja toimia. Kehitämme ja toteutamme rakennushankkeita palvelulähtöisesti yrityksille ja julkiselle sektorille. Suurin osa firalaisista toimii rakennusprojektien johtamis-, hankekehitys- ja suunnittelutehtävissä. Henkilöstömme on yhdistelmä kokeneita rakentamisen ammattilaisia ja lahjakkaita nuoria, joilla on kova halu kehittää rakennushankkeisiin historiaa parempia tuloksia tämän päivän työkaluja hyödyntäen. Panostamme henkilöstöön ja haastamme päivittäin itsemme etsimään asiakkaidemme hankkeisiin entistä fiksumpia ratkaisuja – tuottamaan asiakkaalle arvoa. Suhtaudumme Firan kehittämiseen vakavasti ja kunnianhimoisesti, haluten samalla säilyttää positiivisen otteen ja yhdessä tekemisen meiningin. Tähtäämme aina korkealle – omaa toimintaamme parantaen.

 

Fira Palvelut Oy (www.firapalvelut.fi)

Fira Oy:n tytäryhtiö Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani.

Fira-konsernin liikevaihtoennuste vuonna 2014 on noin 100 miljoonaa euroa. Fira kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ja on Kauppalehden Menestyjä-yritys vuonna 2014. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla.

Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy (www.laurimehto.fi)

Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy on vuonna 1956 perustettu rakenne- ja arkkitehtisuunnitteluun, korjausrakentamiseen ja betonirakenteiden kuntotutkimukseen erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on 3,1 Me. Tällä hetkellä toimistossamme työskentelee vakituisesti 30 henkeä. Yrityksen omistaa toimiva johto ja luottokuokitus on ollut jo yli 10 vuotta paras mahdollinen AAA.

Insinööritoimisto LaRa Oy (www.laraoy.com)

Ins.tsto LaRa Oy on talonrakennusalalla yli 25 vuotta toiminut yritys. Tarjoamme rakennuttamispalveluita sekä uudisrakentamis-kohteisiin että peruskorjauksiin. Laskentaosastollamme tehdään kustannusarvioita ja määrälaskelmia valtaosaan alueen raken-nus¬hankkeista. Rakennuttamisosasto hoitaa asiakkaan rakennusprojektin hankevaiheesta takuuvaiheeseen asti. Painopiste on korjausrakentamisessa. Pitkä kokemus asuinkerrostalojen peruskorjauksista ja taloyhtiöiden putkistosaneerauksista sekä täydennysrakentamisesta.

Kiilto Oy (www.kiilto.com)

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotteitamme ovat teollisuuden ja rakentamisen liimat ja massat sekä rakentamisessa ja remontoinnissa käytettävät pohjusteet, vedeneristeet, laastit, tasoitteet sekä parkettilakat ja -öljyt. Tarjoamme asiakkaalle käyttökohteen mukaiset luotettavat kokonaisratkaisut, jotka ovat teknisesti, laadullisesti ja ekologisesti kestäviä. Yritysvastuuta toteutamme kestävällä huolenpidolla sisäisen ja ulkoisen ympäristömme hyvinvoinnista sekä panostamalla vahvasti omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Kotimaisella tuotannollamme on Avainlippu-alkuperämerkki. Toimimme Suomen lisäksi Venäjällä ja IVY-alueella, Baltiassa, Skandinaviassa ja Puolassa.

Knauf Oy (www.knauf.fi)

Knauf on yksi Euroopan suurimmista rakennusmateriaalivalmistajista, jolla on toimintaa maailmanlaajuisesti. Knaufilla on yli 150 tuotantolaitosta ja 26 000 työntekijää. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli noin 6,1 Mrd. €.

Rakennus- ja sisustusmateriaaleista muodostuva tila on Knaufin palvelutarjonnan ja asiantuntijuuden keskiössä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kipsikartonkilevyt, AMF-, Danoline- ja Heradesign-akustiikkatuotteet, kipsipohjaiset laastit ja lattiamassat, teräsrangat, tarkastusluukut sekä laastipumput ja -sekoittajat, Aquapanel-sementtilevyt sekä Knauf Sheetrock -valmistasoitteet. Ympäristö- ja laatusertifikaatit ohjaavat yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä. Knauf-nimi tulee yrityksen vuonna 1932 perustaneelta perheeltä. Knauf toimii edelleen perheyrityksenä.

Lemminkäinen Oyj (www.lemminkainen.fi)

Rakennamme toimivia, turvallisia ja terveellisiä olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen – 6 000 ammattilaisen voimin, yli sadan vuoden kokemuksella. Haluamme tarjota oivaltavia ratkaisuja maan päälle ja maan alle. Ratkaisumme kattavat talon­rakentamisen ja infrarakentamisen. Markkina-alueemme on Pohjois- Eurooppa.

Liikennevirasto (www.liikennevirasto.fi)

Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalalla ja työllistää noin 650 asiantuntijaa. Vastaamme Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikan yli kahdellekymmenelle opiskelijalle. Harjoittelijoilla on moninaisia koulutustaustoja. Tarjoamme myös mahdollisuuden lopputyön tekemiseen. Liikenneviraston avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan www.valtiolle.fi -sivustolla. Harjoittelupaikkojen hakuaika on helmikuussa.

Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy (www.luja.fi)

Luja on 60-vuotias kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Rakennusliike Lujatalo on sekä asunto- että toimitilarakentaja, erikoisalaamme on peruskorjaus. Lujabetoni on yhtiön betoniosaaja ja Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys.

NCC Rakennus Oy (www.ncc.fi)

NCC (Nordic Construction Company) on pohjoismaiden johtavia rakennus- ja kiinteistöyhtiöitä. Suomessa NCC -yritysperheeseen kuuluvat NCC Rakennus Oy, NCC Property Development (PD) Oy ja NCC Roads Oy ja Optiplan Oy. NCC Rakennuksen toimialana on talonrakentaminen, sisältäen mm. asunto-, toimitila-, liike- ja julkisen rakentamisen. Asuntorakentamisessa käytössä oma TähtiKoti –konsepti. NCC Property Development Oy:n palveluja ovat kiinteistökehitys- ja rakennuttamispalvelut, vuokralaisten hankinta sekä kiinnostavien tuottokohteiden tarjoaminen sijoittaja-asiakkaille. Rakentamisessa kuljemme alan kehityksen kärjessä.

Peab Oy (www.peab.fi)

Peab on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennuskonserneista. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen: rakentaminen, kiinteistöliiketoiminta, infrarakentaminen ja teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4.9 miljardia euroa ja sen osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Meille Peabissa on tärkeää toimia lähellä asiakkaitamme paikallisesti kaikissa Pohjoismaissa ja tavoittelemmekin paikkaa alan parhaana työnantajana. Henkilöstöllämme on mahdollisuus hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Vuonna 2014 Peab solmi TTY:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa haluamme auttaa nuoria alalla eteenpäin tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja projektityöaiheita.

Peikko Group Oy (www.peikko.com)

Peikko on betonirakenteiden liitososiin ja liittorakenteisiin erikoistunut vuodesta 1965 lähtien toiminut perheyritys. Peikko Groupilla on myyntitoimistot lähes 30 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Olemme yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallamme. Pääkonttorimme ja Suomen tehtaamme sijaitsevat Lahdessa.

Pohjola Rakennus Oy (www.pohjolarakennus.fi)

Pohjola Rakennus Oy on vuonna 1989 perustettu tamperelainen perheyritys. Olemme yksi Pirkanmaan suurimmista asunto-rakentajista ja Pirkanmaan lisäksi toimialueeseemme kuuluvat myös Etelä- ja Keski-Suomi. Pohjola Rakennus Oy on toteuttanut yhteensä yli 9000 asuntoa ja 120 000 m2 liike- ja toimitiloja. Rakennutamme vuosittain n. 500 asuntoa eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Tällä hetkellä käynnissä on noin 500 asunnon toteutus, joista yli 200 asuntoa on Eloisa-konseptimme mukaisia senioriasuntoja. Koko konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 n. 80 milj. €.

Pöyry Finland Oy (www.poyry.fi)

Pöyry on maailmanlaajuisesti toimiva konsultointi- ja suunnitteluyhtiö, joka on sitoutunut tasapainoiseen kestävään kehitykseen. Pöyry on Suomen johtavia suunnittelu- ja konsultointiyrityksiä. Osaamisalojamme ovat liikenne- ja kunnallisinfra, kiinteistöt, energian tuotanto ja jakelu sekä teollisuus. Toimeksiantomme vaihtelevat rajatummista suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin. Pöyryllä on Suomessa kattava paikallisverkosto ja noin 1600 työntekijää 20 paikkakunnalla.

Tampereen seudulla työskentelemme mm. teollisuus-, vesihuolto- ja kunnallistekniikan hankkeiden eri suunnittelutehtävien parissa.

Ramboll (www.ramboll.fi)

Ramboll on johtava kansainvälinen asiantuntijayritys, jossa työskentelee yhteensä yli 11 000 eri alojen ammattilaista Pohjois-Euroopassa, Intiassa ja Lähi-idässä. Suomessa toimimme maanlaajuisesti noin 1900 asiantuntijan voimin ja tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Kesätyöhakumme on auki maaliskuun loppuun asti. Käy jättämässä hakemuksesi www.ramboll.fi/tyopaikat

Seuraa meitä myös Facebookissa www.facebook.com/rambollfinland ja

LinkedInissä www.linkedin.com/company/ramboll

Skanska Oy (www.Skanska.fi)

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 57 000 henkilöä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimimme Suomessa urakoitsijana koko maan laajuisesti talon- ja infrarakentamisessa sekä projektikehittäjänä asunto- ja toimitilahankkeissa.

Skanskalle tärkeitä tavoitteita ovat erityisesti työturvallisuus tavoitteena nolla tapaturmaa sekä ympäristömyönteinen rakentaminen materiaaleja ja energiaa säästäen. Hyödynnämme toiminnassamme uusinta tietotekniikkaa käyttämällä tietomallintamista (BIM) rakennusprojektin eri vaiheissa sekä mobiililaitteita työmailla. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja koulutukseen sekä noudatamme toiminnassamme eettisesti kestäviä toimintatapoja.

SRV (www.srv.fi)

SRV luo parhaat puitteet ihmisille elää ja yrityksille toimia. Rakennushankkeiden kokonaistoteuttajana kehitämme, kaupallistamme ja rakennamme rohkeasti uutta. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin testatut konseptit sekä oivaltavat uudet ratkaisut. Toimintamallimme perustuu innovatiiviseen hankekehitykseen ja tehokkaaseen projektinjohtototeutukseen. SRV Malli takaa avoimen yhteistyön eri osapuolten kanssa sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Toimialueemme on Suomi, Venäjä ja Viro. Työnantajana pyrimme siihen, että jokainen 950 työntekijästämme kokee rakentavansa sekä merkittäviä ja edistyksellisiä kohteitamme että omaa uraansa. Elämäsi työstä jää jälki.

Suomen Rakennusinsino?o?rien Liitto RIL (www.ril.fi)

RIL on rakennus- ja kiinteisto?alan diplomi-insino?o?rien ja teekkareiden vuonna 1934 perustettu valtakunnallinen ja?rjesto?. RILin tarkoituksena on edista?a? rakennus-, yhdyskunta-, ympa?risto?tekniikan kehittymista? ja vaalia hyva?a? ja kesta?va?a? rakentamis- ja ylla?pitotapaa.

RIL valvoo ja?sentensa? etuja ja edista?a? heida?n ammattitaitoaan ja hyvinvointiaan. RIL yhdista?a? alan korkeimman koulutuksen saaneet ammattilaiset monipuoliseksi verkostoksi.

Sweco Rakennetekniikka (www.sweco.fi)

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan lähes 9 000 swecolaisesta 1 800 työskentelee Suomessa.

Talokeskus Yhtiöt Oy (www.talokeskus.fi)

Talokeskus Yhtiöt on kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tuottava konserni. Talokeskus-konsernin palvelutarjooma kattaa kaikki kiinteistön elinkaaren aikaiset palvelut, tuotteet sekä ohjelmistot. Se tarjoaa uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, rakennuttamispalvelut sekä laajat käytön, ylläpidon ja energiahallinnan palvelut. Kaiken tekemisen perustana ja Talokeskuksen tuotteiden sekä palveluiden alustana toimii Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Henkilöstöä Talokeskuksessa on 240, seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa – Helsingissä, Lahdessa, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Raumalla. Liikevaihtoa yli 90 vuotta vanhalla yhtiöllä on tänä päivänä 25 M€.

Rekrytoimme jatkuvasti rakennusalan ja ohjelmistoalan osaajia. Palkkaamme vuosittain opiskelijoita harjoitteluun, kesätöihin ja lopputyöntekijöiksi. Tutustu meihin: www.talokeskus.fi/rekrytointi.

UM-Yhtiöt Oy (www.umyhtiot.fi)

UM Yhtiöt on kasvava ja kehittyvä monialayhtiö. Toiminta perustuu tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, taloushallinnointiin, hankekehitykseen ja rakennuttamiseen. UM Yhtiöt osallistuu aktiivisesti ja pitkäjänteisesti hankekehityksiin. Yhtiön tytäryhtiöihin kuuluvat mm konekauppaa ja –vuokrausta harjoittava RealMachinery Oy, kiviaineskauppaa harjoittava Suomen Maa ja Kivi Oy, projektijohtopalveluita tarjoava Lännen Laaturakennus Oy, hankekehitystä Etelä-Suomessa harjoittava Pääkaupunkiseudun Hankekehitys Oy, kiinteistöyhtiö Kiinteistö Oy Rapinko sekä infrarakentaja Lempäälän Kaivin ja Kuljetus Oy.

Konsernin liikevaihto 31.8.2014 päättyneellä tilikaudella oli 22,5 M€. Konsernin henkilöstön lukumäärä oli 31.8.2014 noin 52. Yrityksen toiminta on alkanut jo vuonna 1995 ja yritykselle on myönnetty Kauppalehden Menestyjä sertifikaatti kolmena viime vuonna sekä AAA-sertifikaatti Bisnode Finland Oy:ltä.

UM Yhtiöiden kärkihanke on RealPark –yrityspuisto, joka rakennetaan Lempäälään Suomen logistiseen keskipisteeseen. Lähes 17 ha:n tontille rakennetaan noin 50.000 m2 kaupallisia toimintoja palvelevia tiloja.

Vertex Systems Oy (www.vertex.fi)

Suomessa kehitetyt ohjelmistoratkaisut teollisuudelle vuodesta 1977. Vertex Systems Oy on kansainvälisesti toimiva suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja tuottava korkean teknologian yritys.

Tietomallipohjaiset (BIM) Vertex CAD/PDM/PLM-ohjelmistoratkaisut nopeuttavat suunnittelua ja tehostavat tiedonhallintaa. Rakennusalan Vertex-ohjelmistot ovat laajasti käytössä teollisessa puurakentamisessa sekä teräsrankarakentamisessa lähes 40 maassa eri puolilla maailmaa. Samaa BIM-tietomallia hyödynnetään rakennusprojektin kaikissa vaiheissa myynnistä tuotantoon saakka.

Vertex Systemsin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Myyntiyksikkömme sijaitsevat Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Singaporessa sekä jälleenmyyjämme Euroopassa sekä Venäjällä.

VR Track Oy (www.vrtrack.fi)

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infrarakentajista ja -suunnittelijoista. Palvelumme kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja raideliikennemateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. Suomessa meillä työskentelee 1800 ja Ruotsin ja Viron tytäryhtiöissä noin 300 ammattilaista.

VR Track Oy on osa VR Groupia, joka on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

WSP Finland Oy (www.wspgroup.fi)

WSP on monialainen suunnitteluyritys, joka tunnetaan vaativista suunnittelukohteista ja kestävistä ratkaisuista. Ydinpalvelumme ovat Yhdyskuntasuunnittelu, Kiinteistöt, Teollisuus ja Sillat. Meillä työskentelee noin 350 asiantuntijaa, ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli 31,3 miljoonaa euroa. Asiakkaat pitävät WSP:tä ratkaisujen aktiivisena löytäjänä, jonka kanssa on helppo toimia.

Suomen WSP on osa kansainvälistä WSP:tä, jossa työskentelee noin 32 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa. Syyskuussa 2014 WSP osti teollisuudessa ja infrassa maailman tunnustetuimpiin kuuluvan suunnittelutoimiston Parsons Brinckerhoffin. Yrityskaupan myötä lukeudumme nyt maailmaan johtaviin suunnitteluyrityksiin alallamme.

YIT (www.yit.fi)

YIT on rakennusalan yritys, jossa asioita on totuttu tekemään. Meillä ei keskitytä luomaan hierarkioita, vaan laatua. Satsaamme avoimuuteen, yhteistyöhön ja rehellisyyteen. Sellaisella asenteella mennään eteenpäin, työt valmistuvat, ihmiset ovat tyytyväisiä ja vaihtoehtoja urapolun askelmiksi piisaa. Visiomme on olla askeleen edellä – asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen.

Luomme parempaa elinympäristöä yli 6 000 henkilön voimin seitsemässä maassa. Toimintamme Suomessa kattaa asumisen ja aluekehittämisen, toimitilat ja kiinteistökehityshankkeet, maa- ja vesirakentamisen sekä kunnossapidon. Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyö- ja harjoittelupaikkoja noin 700:lle rakennusalan opiskelijalle. Meidät on palkittu Vastuullisin kesäduuni –kilpailun voittajana jo kahdesti.