SRT-päivät 18.-20.3.

Mitä saadaan, kun yhdistetään Otaniemen, Oulun ja Tampereen fuksit/teekkarit sekä excu, sitsit ja saunailta? – No Suomen Rakentajateekkaripäivät.

Mitä? – Tänä vuonna päivät järjestetään Tampereella, joten osallistuminen on meille erityisen helppoa. Kaikilla on ainakin teoreettinen mahdollisuus päästä omaan sänkyyn nukkumaan, eikä kenenkään tarvitse istua kuumassa bussissa tuntikausia. SRT-päivien tarkoituksena on tutustua muiden kiltoihin tyyppeihin, viettää supermahtavat kolme päivää raksakavereiden kanssa ja siinä sivussa ehkä oppia jotain uutta raksa-alasta.

Mitä excuja? – Torstaina kaikki SRT-päiville osallistuvat pääsevät vierailemaan yhdessä excukohteessa. Ilmoittautumisen yhteydessä kohteet pyydetään laittamaan paremmuusjärjestykseen. Kaikille ei pystytä takaamaan  vierailua mieluisimpaan kohteeseen, mutta toiveet huomioidaan mahdollisimman hyvin. Kohteet ovat:
1) Työmaavierailu: Tampereen yliopistollisen sairaalan E-siiven rakentaminen (Peab)
2) Työmaavierailu: Pyynikin trikoon voimalaitokseen rakennettavat loft-asunnot (NCC)
3) Toimistovierailu: Tampellan vanhan teollisuusalueen historia ja rakentaminen (YIT)
4) Toimistovierailu: Liikenteen, infran ja ympäristön moniosaajayritys (Sito)

Missä? – SRT-päiviin kuuluu monenlaista aktiviteettia ympäri TTY:n kampusta. Nukkumaan saa mennä kotiin, mutta sekään ei ole välttämätöntä.

Milloin? – SRT-päivät alkavat 18.3. klo 18 illanvietolla Teekkarisaunalla. Itse pääpäivä on torstaina 19.3. Päivään kuuluu tutustumista rakennusalalla työskenteleviin ihmisiin sekä excuvierailuja heidän työpaikoilleen. Illan päättää hillittömät Bommarisitsit, joilla luonnollisesti on myös jatkot. Ja jotta luennolle ei välttämättä tarvitsisi palata vielä perjantaina, päätetään koko SRT-komeus 20.3. pidettävään sillikseen.

Paljonko? – No ei paljoa. Vaikka opintotukien tulosta on tuossa vaiheessa kuuta mennyt jo jokunen viikko, ei SRT-päiville osallistuminen kaada kenenkään budjettia kovinkaan pahasti. Päiville osallistuminen maksaa nimittäin vaivaiset 20 EUR.

Kuka? – Kaikki tarakilaiset fuksit ja teekkarit voivat osallistua!

Sitova ilmoittautuminen SRT-päiville aukeaa torstaina 19.2. klo 12 nettisivuilla. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti! Lisätietoa tapahtumasta sekä maksuohjeet lähetetään jokaisen sähköpostiin viikon sisään ilmoittautumisesta. Ne, jotka jäävät ilmoittautumisessa varasijalle, ilmoitetaan asiasta parin päivän sisään.

Lisätietoa SRT-päivistä saa Anni Zacheukselta (anni.zacheus@student.tut.fi).
“Wappu tulee joka kevät, mutta SRT-päivät ovat vaan kerran vuodessa!”