Hei uusi opiskelija!

Onnea valintasi johdosta ja tervetuloa Tampereen teknillisen yliopiston vanhimman killan, TARAKI:n jäseneksi. Ennen opiskelujen alkua on hyvä hoitaa joitakin asioita, sillä uutta asiaa tulee joka puolelta ensimmäisten viikkojen aikana.
Yliopistomme nettisivuilta löytyy kohta Tervetuloa opiskelemaan TTY:lle, jonka takaa löydät kaiken tärkeän informaation yliopisto-opiskelujen aloittamista varten. Laatikkoon: “Muista tehdä ainakin nämä ennen opintojen alkua” on tiivistetty näppärästi tärkeät asiat. Orientaatioviikko alkaa meidän raksalaisten osalta 22.8. klo 10:15 Festian isosta salista.

Kiltaamme koskevia tärkeitä asioita löytyy Fuksit välilehden alta. Lukekaa ehdottomasti myös kiltamme fuksilehti, joka postitetaan teille heinäkuun puolenvälin jälkeen. Lehti tulee löytymään myös täältä. Liittykää lisäksi facebookissa ryhmään TARAKI Fuksit 2016. Nämä ohjeet luettuanne on koulun alku jo hiukan lähempänä ja pelko asioiden unohtamisesta toivottavasti hiukan pienempi :)

Yliopistomaailma on erilainen kuin mihin olette tottuneet. Varsinkin ensimmäisillä viikoilla kalenteri kannattaa koittaa pitää tyhjänä muusta ohjelmasta. Tutustumista ja muunlaista ohjelmaa on kehitelty jokaiselle illalle ja niissä on hyvä olla mukana, sillä uusiin opiskelutovereihin tutustuu helpoiten juuri ensimmäisten viikkojen aikana. Omat tutorinne ovat tukenne ja turvanne ensimmäisten viikkojen ja koko ensimmäisen vuoden ajan niin opiskeluihin kuin yleiseen elämään liittyvissä kysymyksissä. Tutorit auttavat mielellään, joten älä jää vatvomaan ongelmiasi yksin. Teidät jaetaan tutorryhmiin heti maanantaina 22.8. Ensimmäisellä viikolla tulette toimimaan tiiviisti oman ryhmänne kanssa, joten kannattaa olla maanantaina paikalla.

Jos sinulla on kysymyksiä jo ennen orientaatioviikkoja niitä voi kysellä Facebook-ryhmässä tai suoraan minulta sähköpostilla joonas.lahti [at] student.tut.fi
Ottakaa fuksivuodestanne kaikki ilo irti, olettehan fukseja vain kerran!

Joonas Lahti
Fuksivastaava 2016-2017