Rakennusalan yritystapahtuma 26.1.2017

Rakennusalan yritystapahtuma ottaa taas paikkansa Rakennustalon yläaulassa torstaina 26.1.2017.

Tule bongaamaan mahdollinen uusi kesätyönantajasi tai vain verkostoitumaan rakennusalan osaajien kanssa!

Tutustu osallistuviin yrityksiin jo etukäteen:


Geopalvelu Oy
www.geopalvelu.fi


Wise Group Finland Oy
www.wisegroup.fi


Hartela Oy
www.hartela.fi


Academic Work
www.academicwork.fi


Lujatalo Oy
www.lujatalo.fi


Kreate Oy
www.kreate.fi


FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy
FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy www.fcg.fi

FCG on Suomalainen ja yksi Suomen suurimpia monialaisia konsulttitoimistoja. FCG konserni toimii koulutuksen, konsultoinnin ja rakennusalan monipuolisissa konsultti- ja suunnittelutehtävissä. FCG toimii myös kansainvälisillä markkinoilla.

FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Sisäilmasto- ja rakennusterveysosasto on voimakkaasti kasvava tervetalo-teknologian erikoisasiantuntijaorganisaatio, jonka toimialaan kuuluu kuntotutkimukset ja sisäilmaongelmien selvittäminen, kosteusvauriokorjaussuunnittelu ja uusien ja vanhojen rakennusten tervetalo-ratkaisut.

Myös arkkitehtuuri-, rakenne- ja talotekniikkatoimialoilla on vankkaa, vuosikymmenien aikana hankittua osaamista. FCG STE pystyy tarjoamaan asiakkailleen avaimet käteen konsulttiratkaisuja lähtien ongelmien selvittämisestä rakennuksen korjauksen valmistumiseen.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan kesätyöpaikkoja Helsingin, Tampereen, Kuopion, Oulun ja Porin toimipisteisiimme.


Talokeskus Yhtiöt Oy
Talokeskus Yhtiöt Oy www.talokeskus.fi
Talokeskus Yhtiöt on kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tuottava konserni. Talokeskus-konsernin palvelutarjooma kattaa kaikki kiinteistön elinkaaren aikaiset palvelut, tuotteet sekä ohjelmistot. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, rakennuttamispalvelut sekä laajat käytön, ylläpidon ja energiahallinnan palvelut. Kaiken tekemisen perustana ja Talokeskuksen tuotteiden sekä palveluiden alustana toimii Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Henkilöstöä Talokeskuksessa on 270, kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa – Helsingissä, Lahdessa, Salossa, Turussa, Raumalla, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Liikevaihtomme viime vuonna oli yli 26 M€.

Rekrytoimme jatkuvasti rakennusalan ja ohjelmistoalan osaajia. Palkkaamme vuosittain opiskelijoita harjoitteluun, kesätöihin ja lopputyöntekijöiksi. Tutustu meihin ja jätä hakemuksesi: www.talokeskus.fi/rekrytointi.


Vertex Systems Oy
www.vertex.fi
Suomessa kehitetyt ohjelmistoratkaisut teollisuudelle vuodesta 1977. Vertex Systems Oy on kansainvälisesti toimiva suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja tuottava korkean teknologian yritys.
Tietomallipohjaiset (BIM) Vertex CAD/PDM/PLM-ohjelmistoratkaisut nopeuttavat suunnittelua ja tehostavat tiedonhallintaa. Rakennusalan Vertex-ohjelmistot ovat laajasti käytössä teollisessa puurakentamisessa sekä teräsrankarakentamisessa lähes 40 maassa eri puolilla maailmaa. Samaa BIM-tietomallia hyödynnetään rakennusprojektin kaikissa vaiheissa myynnistä tuotantoon saakka.
Vertex Systemsin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Myyntiyksikkömme sijaitsevat Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Singaporessa sekä jälleenmyyjämme Euroopassa sekä Venäjällä.


Vahanen-Yhtiöt
Vuonna 1955 perustettu Vahanen on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja. Konsernimme merkittävimmät kehitysinvestoinnit kohdistuvat ekologisen rakentamisen kehittämiseen. Yritysverkostomme ulottuu Suomen lisäksi Venäjälle, Viroon ja Romaniaan. Lue lisää Vahasesta osoitteessa www.vahanen.com.


Insinööritoimisto LaRa Oy
www.laraoy.com
Ins.tsto LaRa Oy on talonrakennusalalla lähes 30 vuotta toiminut yritys. Tarjoamme rakennuttamispalveluita sekä uudisrakennuskohteisiin että peruskorjauksiin. Laskentaosastollamme tehdään kustannusarvioita ja määrälaskelmia valtaosaan alueen rakennushankkeista. Rakennuttamisosasto hoitaa asiakkaan rakennusprojektin hankesuunnitteluvaiheesta takuutarkastuksiin asti. Painopiste on korjausrakentamisessa. Pitkä kokemus asuinkerrostalojen peruskorjauksista ja taloyhtiöiden taloteknisistä peruskorjauksista (putkistosaneerauksista) sekä täydennysrakentamisesta.


YIT
http://www.yitgroup.com/fi/

YIT on rakennusalan yritys, jossa asioita on totuttu tekemään. Meillä ei keskitytä hierarkioiden luomiseen, vaan haluamme olla askeleen edellä ja luoda laatua. Satsaamme avoimuuteen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen. Siksi meillä työt valmistuvat, ihmiset viihtyvät ja vaihtoehtoja kehittymiselle riittää. Olemme olleet rakennusalan ykköstyönantaja Universumin tutkimuksissa jo useampana vuonna.

Luomme houkuttelevampaa ja kestävämpää elinympäristöä yli 6 000 henkilön voimin seitsemässä maassa. Toimintamme Suomessa kattaa asumisen ja aluekehittämisen, toimitilat ja kiinteistökehityshankkeet, infrarakentamisen sekä kunnossapidon. Tampereella olemme mm. mukana rakentamassa raitiotietä ja Ranta-Tampellaa.

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyö- ja harjoittelupaikkoja noin 700:lle opiskelijalle. Jätä hakemuksesi 28.2.2017 mennessä osoitteessa www.yitgroup.com/kesatyo

Lue lisää ja seuraa meitä
Facebook: https://www.facebook.com/yitsuomi
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/yit
Twitter: @YITSuomi
YouTube: YIT Corporation
Instagram: @raksaduuni


NCC Suomi
Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli 5,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 000, joista Suomessa palveluksessamme oli noin 2200 henkilöä. Harjoitteluohjelmamme kautta tarjoamme harjoittelupaikkoja rakennusalan ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijoille niin haalari- kuin työnjohtopuolella sekä lopputyöpaikkoja. Kattava perehdytys, valmentava esimiestyö ja kunnollinen ohjaus toimivat harjoitteluohjelmamme kulmakivinä. Harjoitteluohjelma onkin meidän tärkein rekrytointikanavamme.


Optiplan Oy
www.optiplan.fi


Workpower Oy
Academic Work haluaa olla ykkösvalintasi, kun etsit oman alasi töitä! Olemme erikoistuneet välittämään tieto- ja asiantuntijatyötehtäviä korkeakoulussa opiskeleville, vastavalmistuneille ja uransa alkuvaiheessa oleville Lue ura- ja CV-vinkkimme osoitteessa www.academicwork.fi/ura-akatemia sekä tilaa Duunivahti sähköpostiisi. Academic Work on Pohjoismaiden johtava, auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Vuonna 2016 kauttamme duunin löysi Suomessa 1500 osaajaa ja kansainvälisesti yli 30 000. Ruoholahden konttorillamme toimii jo yli 100 henkilöstöalan ammattilaista ja sisäisiä hakuja on jatkuvasti auki. Lue lisää työstä Academic Workillä: https://www.academicwork.fi/ura-meilla


Sweco
Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?
Haku kesän 2017 avoimiin työpaikkoihin on auki 2.1. – 19.2.2017 kotisivuillamme: www.sweco.fi. Tarjoamme tekniikan korkeakouluopiskelijoille kesätöitä rakennesuunnittelun, lvi-suunnittelun ja sisäilmatutkimuksen tehtävissä.

Tutustu meihin myös Facebookissa ja LinkedInissä!

www.facebook.com/swecofinland
www.linkedin.com/company/sweco/

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa.


RIL ry
RIL on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitokulttuuria sekä rakennusalan ammattitaidon kehittymistä Suomessa.
Vuonna 1934 perustetun järjestön jäsenistö koostuu yli 6 000:sta rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja kiinteistöalan diplomi-insinööristä, tekniikan lisensiaatista ja tohtorista sekä teekkarista.


Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy
Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy on vuonna 1956 perustettu rakenne- ja arkkitehtisuunnitteluun, korjausrakentamiseen ja betonirakenteiden kuntotutkimukseen erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on 3,1 Me. Tällä hetkellä toimistossamme työskentelee vakituisesti 30 henkeä. Yrityksen omistaa toimiva johto ja luottokuokitus on ollut jo yli 10 vuotta paras mahdollinen AAA.


Lehto Group Oyj
Lehto Group on voimakkaasti kasvava kotimaisen rakennusalan haastaja ja rohkea edelläkävijä. Listauduimme keväällä 2016 pörssiin ja toimimme neljällä palvelualueella: asunnot, toimitilat, hyvinvointitilat ja korjausrakentaminen. Menestyksemme salaisuus on talousohjattu rakentaminen, jonka ytimessä on kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen yhdistäminen. Rakentamistapaamme tehostavat esivalmistaminen sekä vakioidut ratkaisut. Hyödynnämme esimerkiksi innovatiivisia moduuleja sekä elementtejä, jotka valmistetaan Lehdon omilla tehtailla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Kempeleessä, jonka lisäksi meillä on aluetoimistoja Vantaalla, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä, Kajaanissa ja Jyväskylässä. Työmaita meillä on ympäri Suomen. Meillä arki ratkaisee: tarjoamme mutkattoman ilmapiirin ja rentoa tekemisen meininkiä ilman byrokratiaa. Palkkaamme joka viikko viisi uutta osaajaa – myös opiskelijoita! Tervetuloa mukaan rakennusalan revoluutioon!


VRP Länsi-Suomi Oy
”Hyvän elinympäristön rakentaminen syntyy asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä, rakentamisen korkeasta laadusta ja tekemisen mielekkyydestä. Tällaista toimintaympäristöä kutsumme hyvän rakentamiseksi”, kiteyttää VRP Rakennuspalvelut Oy:n konsernijohtaja Markus Tanninen.
VRP Rakennuspalvelut Oy on rakentanut hyvää ympäristöä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Vuonna 2009 laajensimme toimintamme Pirkanmaalle. Olemme kokenut ja vahva suomalainen rakennusliike. Vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto ovat erityisosaamistamme.
Asiakkaan parhaaksi
Toiminnan jatkuvuus ja kestävät asiakassuhteet ohjaavat VRP Rakennuspalvelut Oy:n toimintaa. Ymmärrämme asiakkaittemme tarpeet, pidämme lupauksemme ja onnistumme yhdessä.
Hyvin toteutetut projektit saavat asiakkaan tyytyväiseksi. Onnistuminen luo edellytykset jatkuvalle yhteistyölle ja kannattavuudelle. Saamme ja pyydämme asiakkailtamme palautetta varmistuaksemme toimintamme laadusta.
Toimimme vastuullisesti
Eettiset toimintatavat, ympäristön huomiointi ja turvallisuusajattelu ohjaavat työtämme. Varmistamme toimintamme laadun teknisellä osaamisella ja palveluasenteella.
Ammattitaitomme perustuu kokemukseen ja haluumme oppia uutta. Tiedostamme vastuumme ja edistämme osaltamme kestävää kehitystä.


SRV
SRV luo parhaat puitteet ihmisille elää ja yrityksille toimia. Rakennushankkeiden kokonaistoteuttajana kehitämme, kaupallistamme ja rakennamme rohkeasti uutta kasvukeskuksiin ympäri Suomea. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin testatut konseptit sekä oivaltavat uudet ratkaisut. Toimintamallimme perustuu innovatiiviseen hankekehitykseen ja tehokkaaseen projektinjohtototeutukseen. SRV Malli takaa avoimen yhteistyön eri osapuolten kanssa sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Työnantajana pyrimme siihen, että jokainen 1000 työntekijästämme kokee rakentavansa sekä merkittäviä ja edistyksellisiä kohteita että omaa uraansa. www.srv.fi #SRVkesä2017


Lemminkäinen Oyj
Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueemme suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yli 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Haluamme olla yksi alan parhaista rakennusyhtiöistä, mikä tarkoittaa meille ensisijaisesti tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä.


WSP Finland Oy
WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys.

Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Ydinosaamisalueitamme ovat yhdyskuntasuunnittelu, rakennesuunnittelu ja korjausrakentaminen.

WSP:ssä työskentelevillä asiantuntijoilla on monenlaisia opiskelutaustoja. Eniten meillä on AMK- ja diplomi-insinöörejä. Pääasia on, että tähtäät kovan luokan tekijäksi jollain WSP:n tarjoamalla palvelualueella.

Pidämme hyvää koulutusta tärkeänä, mutta työn tohinassa hankitaan kuitenkin se ammattitaito, jolla projektejamme toteutetaan. Opiskele siis monipuolisesti ja ole aina valmis oppimaan lisää – niin mekin olemme!

Kesätyöhakumme aukeavat tammikuussa. Käy jättämässä hakemuksesi www.wspgroup.fi/tyopaikat
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/wspfinland
Seuraa meitä Linkedinissa: https://www.linkedin.com/company/wsp-finland-ltd/


Consti Yhtiöt Oyj
Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Yritys on perustettu vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Vuoden 2015 lopussa Consti listautui Helsingin pörssiin.
Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen korjausrakentamisen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Kohteitamme ovat erilaiset kiinteistöt, kuten asuintalot, erilaiset liiketilat sekä julkiset rakennukset ja arvokohteet.
Consti tarjoaa hyvän, kehittyvän ja arvostetun työympäristön, reilua tiimihenkeä sekä paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti muun muassa Consti Akatemiassa. Tarjoamme vuosittain myös työharjoittelumahdollisuuksia sekä aloitteleville että opinnoissaan loppusuoralla oleville opiskelijoille. Etsimme jatkuvasti päteviä ammattilaisia työntekijöiksi, toimihenkilöiksi ja työnjohdollisiin tehtäviin. Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta sekä sujuvia yhteistyötaitoja.


Barona Rakennus Oy
Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 700 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Meillä työskentelee myös rakennusalan opiskelijoita keikkatöissä opiskelujensa ohessa sekä työllistämme kesäisin paljon opiskelijoita rakennusalan kesätöihin.

Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia Tampereen seudulla sekä muualla Suomessa niin reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten esimerkiksi kirvesmiehille, raudoittajille, sähkömiehille ja maalareille. Olemme myös vahvasti mukana koko Suomen telineasennuskentässä ja työllistämme valtakunnallisesti tälläkin hetkellä yli 150 telineasentajaa.

Barona Engineering
Barona Engineering on tekniikan alan asiantuntijoiden rekrytointeihin ja resursointiin keskittynyt yksikkö. Toimimme vastuullisesti ja ammattitaitoisesti sekä isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Työllistämme tällä hetkellä yli 100 tekniikan alan asiantuntijaa asiakkaillemme ympäri Suomea. Heistä suurin osa on vakituisessa tai pitkässä määräaikaisessa työsuhteessa kanssamme.

Tekniikan alalla tarjoamme mahdollisuuksia niin teollisuuden kuin rakentamisenkin puolelta ja suurin osa tehtävistämme soveltuu niin insinööreille kuin diplomi-insinööreillekin. Tällä hetkellä tarjoamme rakennuspuolella uramahdollisuuksia etenkin työmaainsinööreille, työnjohtajille sekä vastaaville työnjohtajille, mutta samalla kauttamme on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan asiantuntijatehtäviin. Valtaosa tehtävistä sijoittuu pääkaupunkiseudun läheisyyteen, mutta tehtäviä löytyy myös muualtakin päin Suomea. Etsimme parhaillaan myös Tampereen toimistolle teknistä rekrytoijaa rakennus- ja teollisuusalan rekrytointiin. Hakuilmoitus löytyy osoitteesta Baronan careers -sivustolta hakusanalla ”Rekrytointiharjoittelija”.

Avoimet kesätyöpaikkamme löydät www.careers.barona.fi –sivustolta.


T2H Rakennus Oy
Me T2H:ssa rakennamme ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Rakenteilla on tällä hetkellä yli 600 asuntoa. Olemme perustajaurakoitsija eli yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteensa itse.
T2H perustettiin Vantaalla vuonna 2010 ja sen jälkeen olemme kasvaneet huimasti. T2H:n palveluksessa on yli 50 toimihenkilöä ja hankkeissamme työskentelee alihankintayritykset mukaan lukien yhteensä noin 500 työntekijää. T2H:lla on mahdollisuus kehittyä ja erikoistua kaikessa tontin hankinnasta, rakennuttamisesta, myynnistä ja markkinoinnista, hankinnasta, laskennasta aina rakentamiseen. www.t2h.fi


ISS Palvelut Oy
ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tavoitteenamme on tukea asiakkaan liiketoiminta- ja kiinteistöstrategiaa toteuttamalla heille toimivat ja tavoitteiden mukaiset tilat sekä palvelut. ISS:n tilapalveluiden kokonaisratkaisu käsittää toimintaympäristökehityksen, tilasuunnittelun, korjaustyön toteutuksen ja tilahallinnan. ISS Proko osana ISS Palveluita toimii suunnittelun, rakennuttamisen, työmaavalvonnan ja rakennuksiin liittyvien tutkimusten ja kartoitusten parissa. Näetkö itsesi meillä tilamuutos- tai projektikonsultoinnin harjoittelijana? ISS tarjoaa näköalapaikan tilapalveluiden kokonaisratkaisujen sekä rakennuttamisen parissa.


Proxion Oy
Proxion on vuonna 2005 perustettu raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava konserni. Ydinosaamistamme ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Tiimiimme kuuluu yli 80 kokenutta ja kokeilunhaluista projektijohdon, hankinnan, sähkötekniikan, turvalaitetekniikan ja infra-alan huippuosaajaa.

Meillä kaikilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Me proxionilaiset olemme ylpeitä yrityksestämme: uskomme Proxionin menestyksen salaisuuden piilevän siinä, että meillä uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuutemme kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin. Se pelaa joukkueena – aina asiakkaan hyväksi.

Pääkonttorimme on Helsingissä ja muut toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Pieksämäellä, Oulussa, Tampereella ja Kokkolassa.

Tarjoamme myös tulevana kesänä kesätyöpaikkoja kaikissa toimipisteissämme. Avoimen hakemuksen cv:llä varustettuna voi toimittaa osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi. Tervetuloa osaksi Proxionin ainutlaatuista työyhteisöä!


Sito Oy
Sito on infran, liikenteen, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. 500 asiantuntijaamme tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja suunnittelua. Olemme yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut yhdessä digitaalisten palvelujen kanssa infran koko elinkaarelle. Toimipisteitä meillä on 11:llä paikkakunnalla ympäri Suomen sekä näiden lisäksi myös Norjassa ja Puolassa.
Tavoitteenamme on olla infrasektorin halutuin työpaikka. Teemme määrätietoisesti työtä entistä paremman työympäristön puolesta kehittämällä johtamista, sisäistä yhteistyötä ja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön ja yrityksen toimintaan.
Kaipaatko ympärillesi rautaisia ammattilaisia hyvällä ja kunnianhimoisella asenteella? Toivoisitko kuuluvasi ryhmään, jossa uskalletaan ajatella rohkeasti ja kehittää uutta? Haluaisitko innostua työstäsi? Etsimme jatkuvasti kehittyvään ja monipuoliseen joukkoomme infran, liikenteen, ympäristön ja tietotekniikan osaajia.
Lue lisää www.sito.fi


Pöyry
Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme asiakkaitamme energian, teollisuuden ja infran hankkeissa. Osaamisemme ulottuu strategisesta liikkeenjohdon konsultoinnista tekniseen suunnitteluun ja projektipalveluihin.

Maailma muuttuu. Siksi me Pöyryllä kehitämme ratkaisuja esimerkiksi puhtaamman energian tuotantoon, parempiin liikenneyhteyksiin ja biotalouteen. Tiimimme auttavat asiakkaitamme monentyyppisissä haasteissa.

Pöyryläisiä yhdistää yrittäjähenkinen asenne ja ratkaisukeskeinen toimintatapa. Pöyryläiset ovat tiimipelaajia, jotka tuottavat päivittäin lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä vankan toimialaosaamisen kattavaan paikallistuntemukseen.

Pöyryllä työskentelee 6000 asiantuntijaa eri puolilla maailmaa. Suomessa on 1600 pöyryläistä lähes 20 eri paikkakunnalla.

Osaamisemme tunnistavat myös tekniikan ammattilaiset, jotka ovat jo vuosia valinneet Pöyryn yhdeksi halutuimmaksi työnantajaksi (Universum).

Tampereen seudulla työskentelemme erityisesti teollisuuden, vesihuollon, infran ja kunnallistekniikan hankkeiden suunnittelun parissa.


Hilti Suomi Oy
Hilti-konserni tuottaa huippulaatuisia työkaluja, teknologiaa, ohjelmistoja ja palveluja rakennussektorille kaikkialla maailmassa. Hilti työllistää noin 24 000 ihmistä yli 120 maassa. Olemme ylpeitä yli 75 vuoden aikana syntyneistä perinteistämme sekä edelläkävijätuotteiden ja ainutlaatuisen palvelun meille tuomasta maailmanlaajuisesta maineesta. Hilti Suomen joukkoihin kuuluu 180 myynnin, markkinoinnin, insinöörityön ja tekniikan osaajaa. Hiltin yrityskulttuuri perustuu rehellisyyteen, tiimityöhön, oikeudenmukaisuuteen ja rohkeuteen kohdata muutokset.
Etsimme niin kehittyviä kykyjä kuin jo ilmiömäisiä myyntiorientoituneita ammattilaisia, joilla on intohimoa itsensä ja muiden kehittämiseen. Haluamme että työntekijämme menestyvät, koska organisaatiomme suurin voimavara on henkilöstö. Investoimme jatkuvasti tiimin jäsentemme kehitykseen tarjoamalla heille mahdollisuuksia ja haasteita yli tehtävä- ja maantieteellisten rajojen, mutta myös tarkempien asiantuntijaroolien puitteissa.


Fira Group Oy
Me uskomme, että meillä on mahdollisuus tehdä fiksumpaa yhteiskuntaa yhdessä. Mielestämme työpaikan on mahdollista olla luova ja inspiroiva yhteisö, jossa tekeminen tuntuu merkitykselliseltä ja antoisalta. Siksi meidän on jatkuvasti osattava kysyä, miten työskentelemme yhdessä paremmin ja kehitämme toimintaamme.

Firan toiminnan keskiössä on yksinkertainen mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Meille se on ainoa tapa, jolla voimme päästä tavoitteisiimme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten sinä parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Uskomme, että kaikki menestyvät, kun koko työporukka haluaa yhdessä voittaa. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja jossa he innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja haluamme aina kunnioittaa eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa. Meillä vallitsee kulttuuri, jossa ei tyydytä vanhaan. Tule mukaan rakentamaan uutta!


Skanska Oy
Skanska on yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimintamme kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Mielenkiintoisten hankkeiden parissa Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa työskentelee 43 000 skanskalaista.
Skanskassa olet mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Vahva arvopohjamme ohjaa toimintaamme ja jokapäiväistä työskentelyämme. Kannustamme ja tuemme henkilöstöämme ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan jatkuvasti.

Kehitämme ja rakennamme kestävää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja olemme mukana toteuttamassa monia aikamme kiinnostavimpia projekteja. Meillä on meneillään tuhansia hankkeita ympäri maailmaa sekä erilaisia harjoittelu- ja kehitysohjelmia, joten mahdollisuuksia omalle urapolulle kansainvälisessä yrityksessä on monia. Tutustu harjoittelijoihimme ja harjoittelumahdollisuuksiin netissä: www.skanska.fi/opiskelijoille ja tule rakentamaan kanssamme parempaa yhteiskuntaa.


Destia Oy
Rakennamme toimivampaa maailmaa pala palalta ja luomme edellytykset turvalliselle ja sujuvalle liikkumiselle. Rakennamme teitä, rautateitä, siltoja, liikenneympäristöjä, asuinalueiden infra- ja viheralueita sekä teollisuus- ja energiainfraa. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kallio- ja kaivosrakentaminen. Rakentamisen lisäksi kunnossa- ja ylläpidämme infrarakenteita tie-, katu- ja rataverkolla. Destian suunnitteluyksikkö kattaa tie-, katu-, rata-, geo-, silta-, liikenne- ja ympäristösuunnittelun.
Toimimme lähellä asiakasta alueellisten rakentamisen tulosyksiköiden kautta ja suunnittelutoimistot sijaitsevat ympäri Suomen. Destialaisilla on osaamista ja kokemusta suurista ja vaativista hankkeista, jotka sisältävät rakentamisen lisäksi myös suunnittelua. Toimintamme perustuu tehokkaaseen projektilähtöiseen toimintatapaan.
Rakentamisen asiakkaitamme ovat Liikennevirasto ja elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY-keskukset), kaupungit ja kunnat sekä teollisuus- ja liikeyritykset.


Peab Oy
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,8 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Peab yhtenä pohjoismaiden suurimmista rakennuskonserneista tarjoaa jatkuvasti mielenkiintoisia työpaikkoja. Meille on tärkeää toimia lähellä asiakkaitamme paikallisesti kaikissa pohjoismaissa. Asunto- ja toimitilarakentamisen sekä korjausrakentamisen lisäksi Peab-konsernissa on työpaikkoja myös infrarakentamisen ja teollisuuden tehtävissä. Peabin yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka ja haluamme, että henkilöstömme mielestä on mukava tulla töihin. Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, jossa panostetaan erityisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen. Rakennamme Peabissa tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa ja siksi haluammekin auttaa nuoria alalla eteenpäin tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja projektityöaiheita. Vuonna 2014 Peab solmi TTY:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa haluamme auttaa nuoria alalla eteenpäin tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja projektityöaiheita.


VR Track Oy
VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelumme kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemuksemme rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseemme ja suurten urakoiden projektinhallintaan. Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vr-track-oy
Twitter: @VRtrack
Instagram: @vrtrack
YouTube: VR Track Channel


Pohjola Rakennus Oy Häme
Pohjola Rakennus on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infrakohteita sekä Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Konserni työllistää yhteensä lähes 2 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on yli 150. Kasvatimme vuonna 2015 liikevaihtoa 48 %. Vuonna 2016 jatkoimme voimakasta kasvua ja liikevaihtomme tulee olemaan noin 180 miljoonaa euroa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.


A-Insinöörit
A-Insinöörit on kasvava, kotimainen ja kansainvälisesti toimiva rakennuttamisen ja suunnittelun taitava ammattilainen. Perustamisvuodesta 1959 lähtien olemme toteuttaneet tuhansia rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristötekniikan kohteita Suomessa ja maailmalla. Haluamme olla asiakkaalle ainutlaatuinen kumppani ja kehitämme jatkuvasti tapaamme toimia. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaamme tarpeesta ja arvostamme, Yhdessä ja paremmin.

Hae avoinna olevia kesätyöpaikkojamme verkkosivujemme kautta, http://www.ains.fi/opiskelijat , jolloin sinullakin on mahdollisuus liittyä A-Insinöörien kovanluokan asiantuntijoiden ja hyvien tyyppien joukkoon! Palkkaamme opiskelijoita myös osa-aikaiseen työhön ja meiltä voit kysyä lopputyöllesi aihetta.


Graniittirakennus Kallio Oy
GRK on kansainvälisesti kotimainen, toimihenkilöidensä omistama, innovatiivinen insinöörirakennusalan urakoitsijayritys. Toimimme kaikilla infra- ja insinöörirakentamisen osa-alueilla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. GRK konserni työllistää 200 rakentamisen asiantuntijaa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 190 milj. € ja olemme yksi kannattavimpia infra-alan urakoitsijoita Suomessa.
Graniittilaisen tunnistaa oikeasta asenteesta, yrittäjähenkisyydestä, vastuullisesta otteesta omaan työtehtävään.
Meillä sinua opettavat ja ohjaavat alansa parhaat ja kokeneet ammattilaisemme. Haasteelliset työolot- ja –tehtävät arkisen mukavuusalueen ulkopuolella ovat osa harjoittelijoidemme opinto-ohjelmaa. Käytännön ammattitaidon saat töitä tehdessä aitojen ihmisten ja rakentamisen parissa. Me pidämme sinusta huolen.


Ramboll
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Kesätyöhakumme on auki pääosin helmikuun loppuun asti. Käy jättämässä hakemuksesi www.ramboll.fi/tyopaikat
Seuraa meitä myös Facebookissa www.facebook.com/rambollfinland ja LinkedInissä www.linkedin.com/company/ramboll


Granlund Oy
Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Panostamme voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan ja toimintamme keskiössä on rakennusten energiatehokkuuden edistäminen. Toimintamme vahva perusta muodostuu uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämisestä.

Henkilöstömme mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksemme mukaan 96 prosenttia Granlundin työntekijöistä on erittäin tai melko tyytyväisiä työpaikkaansa. 1960 perustetulla Granlundilla työskentelee noin 700 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. www.granlund.fi


NJ Rebar
NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, koko maassa toimiva raudoitusliike. Olemme erikoistuneet vaativiin rakennuskohteisiin, ja alkuvuodesta 2017 työskentelemme esimerkiksi Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa.
Menestys luodaan yhdessä, ja arvostamme ammattitaidon lisäksi yhteisöllisyyttä ja halua kehittyä. Panostamme aktiivisesti Iron Men -tiimimme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen sekä työssä että sen ulkopuolella. Meillä olet osa noin 100 hengen kansainvälistä työyhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan omaan ja NJ Rebarin menestykseen.
Nyt haemme vastuullisia, kunnianhimoisia, johtamisesta, mutta myös käytännön työstä innostuvia osaajia kasvavaan tiimiimme. Valitut sijoittuvat Excellence-koulutusohjelman kautta johtotehtäviin.


Jatke Oy
Jatke-konserni on vuonna 2009 perustettu rakennusliike, joka on noussut nopeasti eteläisen Suomen merkittävimpien rakennusliikkeiden joukkoon.
Palvelemme rakennuttajia, kiinteistösijoittajia, taloyhtiöitä ja asunnon ostajia luotettavasti kaikissa asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, saneeraukseen ja kiinteistökehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimialueemme ovat Kaakkois-Suomi, Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa, Häme, Uusimaa ja erityisesti pääkaupunkiseutu. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.jatke.fi ja sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.