Sulkavan suursoutujen hyväntekeväisyystempaus

TARAKIn juhlavuoden Svanten kierrokseen kuuluvan Sulkavan suursoutujen hyväntekeväisyystempauksen ilmoittautuminen on auki!
Tempauksen tarkoituksena on osallistua Sulkavan suursoutujen kirkkoveneiden retkisoutusarjaan ja kerätä samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Tempauksella kerätty tuotto lahjoitetaan Tampereen Yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian osastolle.

Soutuihin lähdetään yhteisvoimin perjantaina 7.7. ja pois tullaan sunnuntaina 9.7. Itse soudut suoritetaan lauantaina ja sunnuntaina, kumpanakin päivänä soudettava matka on n. 35 km ja kulkumuotona kirkkovene sekä saunalautta. Porukalla soutaen matka ei ole raskas, eikä matkan pituutta kannata säikähtää. Soutu tapahtuu 15 hengen miehityksellä, saunalautalle mahtuu soutumestarin lisäksi 6 henkilöä. Muistathan kuitenkin, että ensikertalaiset EIVÄT PÄÄSE LAUTALLE. Reissu kustantaa 70€, joka maksetaan kahdessa erässä (ensin 20€ ja kesällä 50€).

Ilmoittautumisen killan Suursoutumestarille osoitteeseen miika.rantanen[at]student.tut.fi. Kerro nimesi, kotiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi, allergiasi, oletko ollut aiemmin mukana Sulkavalla.

Tänä vuonna myös TARAKIn alumnit ovat mukana Sulkavalla! Ilmoittaudu mukaan: https://www.facebook.com/events/122701368249486/