Rakennusalan yritystapahtuma 17.1.

RAKENNUSALAN YRITYSTAPAHTUMA 17.1.2019

Rakennusalan yritystapahtuma on jälleen täällä! Kielikeskuksen tilat täyttyvät yrityksistä, ja tarjolla on kesä- ja diplomityöpaikkoja sekä ainutlaatuisia kontakteja yrityksiin. Tämän tehokkaampaa verkostoitumismahdollisuutta ei ole, joten laita siis CV:si kuntoon ja saavu pöhinällä paikalle! Ständit ovat opiskelijoille avoinna 10-15.

Tutustu jo valmiiksi tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin:

 

LEHTO

https://lehto.fi/
Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni ja rakennusalan innovatiivinen uudistaja. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen.
Lehto tunnetaan talousohjatusta toimintamallista, jolla tehostamme rakentamisen tuottavuutta, varmistamme rakentamisen laadun sekä tuotamme asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.
Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa. Palkkaamme vuosittain noin sata rakennusalan opiskelijaa.

 

FIRA

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin, työympäristöihin ja kouluihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Harjoittelijahakumme ensi kesälle on käynnissä osoitteessa www.fira.fi/liity-joukkoon. Tarjoamme harjoittelupaikkoja erityisesti työnjohtotehtäviin.

 

WSP

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys.
Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.
Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 43 600 asiantuntijaa 550 toimistossa ympäri maailmaa.
Ydinosaamisalueitamme ovat yhdyskuntasuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjausrakentaminen ja rakennuttamispalvelut.

WSP:llä työskentelevillä asiantuntijoilla on monenlaisia opiskelutaustoja. Eniten meillä on AMK- ja diplomi-insinöörejä. Pääasia on, että tähtäät kovan luokan tekijäksi jollain WSP:n tarjoamalla palvelualueella.
Pidämme hyvää koulutusta tärkeänä, mutta työn tohinassa hankitaan kuitenkin se ammattitaito, jolla projektejamme toteutetaan. Opiskele siis monipuolisesti ja ole aina valmis oppimaan lisää – niin mekin olemme!
Tutustu työpaikkoihimme:
rekry.wsp.com

Facebook: WSPFinland
LinkedIn: WSP in Finland
Twitter: @WSP_fi

 

PARMA

https://parma.fi/
Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla. Olemme rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Meidät tunnetaan innovatiivisista tuotteista ja ratkaisuista sekä hallituista toimituksista. Kuulumme kansainväliseen Consolis-konserniin.
Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Meillä työskentelee noin 750 betonirakentamisen ammattilaista; teemme työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkintoa edellyttäviin tehtäviin. Alan suurimman eurooppalaisen yhtiön, Consolis-konsernin kautta ovet aukeavat kansainväliseen työympäristöön ja projekteihin.
Onko sinulla rohkeutta olla konkreettinen? Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

 

T2H

Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Ihana Koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, jonka suuriin ikkunoihin ja korkeisiin huoneisiin ihastuvat kaikki. T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1200 asuntoa. Vuonna 2018 liikevaihtomme on 110 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu yli 120 ammattilaisesta. Lue lisää meistä osoitteesta www.t2h.fi

 

DESTIA

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

 

PEIKKO

www.peikko.fi
Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyritys. Yrityksen pääkonttori on Lahdessa.
Peikko valmistaa monentyyppisiä betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät rakentamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa.
Peikon tavoitteena on tarjota asiakkaillemme alan johtavia ratkaisuja, jotka ovat laadukkaita, turvallisia ja innovatiivisia. Tuomme markkinoille säännöllisesti uusia ratkaisuja ja palveluja. Peikko investoi alallaan laajimmin tutkimukseen ja tuotekehitykseen.
Peikko työllistää maailmanlaajuisesti yli 1 800 henkilöä yli 30 maassa.

 

VAHANEN

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Meillä rakennetaan onnistujia. Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme tulevana kesänä! Nyt on tarjolla vastuullista kesäduunia tekniikanalan opiskelijoille!
Lupaamme sinulle, että huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi. Pääset vaikuttamaan asioihin ja osallistumaan sopivan kokoisessa, täysin suomalaisessa omistuksessa olevassa konsernissa. Ihmiset tuntevat toisensa ja meillä viihdytään!
www.vahanen.com/kesatyo

 

RAMBOLL

TIETOA RAMBOLLISTA
Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka on perustettu Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on yli 14 000 asiantuntijaa. Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja laadukkaita ratkaisuja, jotka edistävät aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Toimialamme ovat kiinteistöt ja rakentaminen, infra ja liikenne, kaupunkisuunnittelu, vesi, ympäristö ja terveys, energia sekä johdon konsultointi. Lue lisää fi.ramboll.com.

RAMBOLL FINLAND LYHYESTI
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 14 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. Lue lisää fi.ramboll.com.

 

YIT

http://www.yitgroup.com/kesatyo
Haluaisitko olla rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöjä joukkueessa, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä? YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Tampereella olemme mukana rakentamassa mm. raitiotietä ja Ranta-Tampellan sekä Niemenrannan aluehankkeita.

Luodaksemme entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä, raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme, ja YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli 1000 harjoittelijaa. Luotamme osaajiemme monipuoliseenosaamiseen ja ammattitaitoon, ja meillä työ kehittyy sinun mukanasi. Harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen lisäksi järjestämme jo kahdeksatta kertaa YIT Opinnot-ohjelman, jonka kautta pääset syventämään osaamistasi laadukkaasta rakentamisesta, projektinhallinnasta ja johtamisesta kokeneiden ammattilaistemme kouluttamana.
Lue lisää mahdollisuuksistamme, tutustu harjoittelijoidemme kokemuksiin ja lähetä oma hakemuksesi kotisivuillamme osoitteessa www.yitgroup.com/kesatyo. Kesätyöhakumme on avoinna 28.2. asti, ja haku YIT Opintoihin 17.2. asti.

Työmaidemme ja YIT:läisten arkeen pääset kurkkaamaan myös sosiaalisen median kanavissamme
Facebook: https://www.facebook.com/yitsuomi
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/yit
YouTube: YIT Corporation
Instagram: @raksaduuni

 

BOOST BROTHERS

boostbrothers.fi
Boost Brothers on rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksellä on ainutlaatuista osaamista terveiden tilojen rakennuttamisessa ja uusien hankemallien, esimerkiksi allianssi-elinkaarimallin, hyödyntämisessä. Hallitsemme erinomaisesti hankkeiden toteuttamisen edellyttämät rakennuttamistehtävät ja voimme toteuttaa niin tavanomaisia, kuin vaativia hankkeita.

Haemme kevääksi ja kesäksi harjoittelijoita Fast Track -ohjelmaamme. Tule ständillemme tutustumaan yritykseemme ja tiimiimme!

 

OPTIPLAN

https://optiplan.fi/
Optiplan Oy on noin 200 henkilöä työllistävä suunnittelu- ja konsulttialan yritys, jonka päätoimialoja ovat rakennetekniikka, arkkitehtuuri, LVI-tekniikka, rakennusautomaatio, sähkötekniikka, energiatekniikka ja ympäristösuunnittelu. Optiplanin ydinliiketoiminta-aluetta ovat asuinkerrostalojen ja vaativien toimitilojen suunnittelu. Optiplanilla on toimipisteitä Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Mikäli sinua kiinnostaa monipuolinen ja haastava rakenne-, arkkitehti,- LVI-, automaatio-, sähkö-, energia-, tai ympäristösuunnitteluharjoittelu nykyaikaisilla työkaluilla, niin hae meille harjoitteluun! Hakuaika on 17.12.2018-31.1.2019. Hae osoitteessa https://optiplan.fi/meille-toihin/. Harjoittelujaksoa on mahdollista jatkaa opintojen ohella osa-aikaisena ja meille on myös mahdollista tehdä opinnäytetyö sekä jäädä sen jälkeen vakituisesti hommiin. Lisää infoa täältä.

 

NCC

https://www.ncc.fi/
NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 800 (Suomessa noin 2000). Pohjoismaat ovat NCC:n kotimarkkina-aluetta, ja sen toiminta ulottuu koko arvoketjuun aina kiinteistöjen kehittämisestä ja rakentamisesta teollisuuslaitoksiin ja julkisiin rakennuksiin, teihin, maarakennukseen ja muuhun infrastruktuuriin.
Rakennamme asuntoja ja toimistoja, mutta myös julkisia tiloja kuten kouluja, sairaaloita ja urheiluhalleja, sekä kaupallisia tiloja kuten liike- ja logistiikkatiloja. Olemme erittäin kokeneita arvorakennusten korjaajia ja teemme kiinteistöjen tilamuutoksia, esimerkiksi toimistoista hotelleja.
NCC tarjoaa myös rakentamisessa tarvittavia aineksia sekä teiden päällystys- ja kunnossapitopalveluita. Luomme tulevaisuuden tiloja työskentelyyn ja asumiseen. Rakennustoimintamme on vastuullista ja meillä on kovan tason osaamista kestävän kehityksen, digitalisaation ja yhteistoiminnallisen asiakastyön saralla. Kehitämme projekteja yhdessä asiakkaan kanssa varhaisesta vaiheesta alkaen.

 

LAPTI

https://lapti.fi/
Lapti on vakavarainen, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, jonka toiminta keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja -projektitoteutuksiin. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen. Konserniin kuuluvat Rakennusliike Lapti Oy ja talotekniikkayhtiö Laptitec Oy. Konsernin palveluksessa on noin 800 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 220 miljoonaa euroa. Lapti on valtakunnallinen toimija, jolla on 13 aluetoimistoa Suomessa.

Rakennusliike Laptin ydinosaamista on laaja omistusasuntotuotanto ja monipuolinen palvelutilarakentaminen. Laptin kiinteistökehitys tarjoaa uusia näkökulmia, ratkaisuja ja toimivia konsepteja vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Lapti kantaa kokonaisvastuun hankkeen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tyypilliset Laptin toteuttamat hankekoot ovat 1 000 m2 hankkeista 60 000 m2 hankkeisiin.

 

WELADO

http://www.welado.fi/
intohimoisia huippuosaajia muun muassa projektijohtajina ja -päällikköinä, valvojina, sekä erilaisina asiantuntijoina esimerkiksi turvalaite-, turvallisuus-, ympäristö-, digitalisaatio-, hankinta- Welado on infrarakennuttamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Meillä työskentelee tai sähkörata-asiantuntijuuden aloilla. Työnantajana perusperiaatteitamme ovat avoimuus, joustavuus ja innostava toimintakulttuuri. Yksi strategisista arvoistamme on olla tekijöillemme paras työnantaja, mikä näkyy muun muassa kilpailukykyisinä työsuhde-etuina, joustavana työaikana ja -paikkana sekä tietenkin tärkeimpänä – erinomaisena työnteon ilmapiirinä.

Olemme vahvasti kasvava toimija ja haemme jatkuvasti mukaan uusia tulevaisuuden huippuosaajia – vuonna 2018 palkkasimme uuden työntekijän keskimäärin joka kolmas viikko ja vuoden 2019 alkaessa weladolaisia on 77.
Olisitko sinä seuraava?

Weladolla on haussa kesätyöntekijöitä Ouluun, Helsinkiin, Tampereelle, Lappeenrantaan ja Kouvolaan. Räätälöimme työtehtäväsi kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Todennäköisesti aloitat työt erilaisista valvonnan ja rakennuttamisen avustavista tehtävistä, mistä vastuusi kasvavat nopeasti osaamisesi karttuessa. Saat mentoreiksi laajan asiantuntijaverkoston. Noin 70% kesätyöntekijöistämme jatkaa kesätöiden jälkeen tuntisopimuksilla töitä.

 

FCG

www.fcg.fi

FCG on vahva yritys, jonka toiminta on ankkuroitu suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen ja pitkään kansainväliseen kehittämiskokemukseen eri puolilla maapalloa. Tarjoamme asiakkaillemme konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.
FCG:n vahvuus perustuu laaja-alaiseen ja jatkuvasti kehittyvään osaamiseen, joustavaan kykyyn toimia muuttuvassa ympäristössä ja asiantuntevaan henkilöstöön, jonka toiminta pohjautuu FCG:n arvoihin ja eettisiin periaatteisiin. Nyt ja tulevaisuudessa FCG:lle on tärkeää kaikessa toiminnassaan huomioida kestävän kehityksen edistämiselle asetetut tavoitteet.
FCG:n asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy.

 

WORKPOWER

https://www.workpower.fi

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille kesätöihin nyt! Tarjoamme kesätöitä n. 100 rakennusalan opiskelijalle ja haemme tekijöitä haalariharjoittelijoista työnjohtajiin! Katso avoimet paikat!

 

A-INSINÖÖRIT

https://www.ains.fi/

Partnerivetoinen konsernimme on rakennuttamisen (Construction management), rakennesuunnittelun (Structural engineering) sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen (Civil Engineering) suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja.
Rakennamme menestystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Se tarkoittaa reipasta tekemisen meininkiä jokaisessa kohtaamisessa ammattilaistemme kanssa. Se tarkoittaa myös tarpeiden syvällistä ymmärtämistä hankkeen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Pyrimme parhaisiin mahdollisiin rakentamisen ratkaisuihin kuuntelemalla, ennakoimalla ja innovoimalla.
Meillä työskentelee monipuolisissa asiantuntijatehtävissä jo yli 700 osaajaa 9 paikkakunnalla Suomessa

 

SITOWISE

www.sitowise.com

Sitowise on rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki alan suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä työskentelee 1400 infra- ja talonrakentamisen sekä alan tietojärjestelmien asiantuntijaa, jotka tuottavat yhdessä laadukkaita ja ennakkoluulottomia uusia ratkaisuja asiakkaillemme.

Työskentelemme 18 kaupungissa ja sadoissa mielenkiintoisissa hankkeissa. Olemme mukana laajoissa alue- ja kaupunkisuunnittelun kohteissa ja ratkomme asiakkaiden yksittäisiä haasteita. Osaamisemme kattaa koko rakennetun ympäristön suunnittelun – infrasta taloihin niin uudis- kuin korjausrakentamisen kohteissa.

 

PROXION

Proxion on vuonna 2005 perustettu suunnittelu-, projektitoimitus-, koulutus- ja ohjelmistopalveluita tuottava konserni. Ydinosaamistamme ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit. Rakkaudesta rautateihin kehitämme alan arvostusta ja toimintaa yhteiskunnan kilpailukyvyn lisäämiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Tavoitteenamme on turvallinen, käytettävä ja sujuva julkinen liikenne!

Timanttiseen tiimiimme kuuluu yli 60 kokenutta ja kokeilunhaluista sähkötekniikan, turvalaite- ja liikennetekniikan sekä infra-alan huippuosaajaa. Meillä kaikilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, joten meillä pääset työskentelemään alan kirkkaimpien asiantuntijoiden kanssa.

Me proxionilaiset olemme ylpeitä yrityksestämme: uskomme Proxionin menestyksen salaisuuden piilevän siinä, että meillä uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuutemme kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin. Se pelaa joukkueena – aina asiakkaan hyväksi.

Pääkonttorimme on Helsingissä ja muut toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Oulussa.

Tarjoamme myös tulevana kesänä kesätyöpaikkoja innokkaille tulevaisuuden timanteille. Tutustu avoimiin paikkoihin osoitteessa www.proxion.fi/avoimet-tyopaikat/ ja lähetä hakemuksesi cv:llä ja opintosuoritusotteella varustettuna osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi. Voit hakea myös suoraan LinkedInin kautta.

Lue lisää meistä ja toiminnastamme www.proxion.fi ja seuraa meitä somessa:
Facebook: www.facebook.com/Proxionofficial/
Instagram: www.instagram.com/proxionofficial/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1007501/
Twitter: https://twitter.com/ProxionOfficial

Tule mukaan Proxionin Timanttitiimiin! We Keep the World on Track!

 

PÖYRY

www.poyry.fi
Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme asiakkaitamme energian, teollisuuden ja infran hankkeissa. Osaamisemme ulottuu strategisesta liikkeenjohdon konsultoinnista tekniseen suunnitteluun ja projektipalveluihin.
Toimeksiantomme ovat usein kokonaissuunnittelu- hankkeita, jolloin muun muassa rakennesuunnittelulla on iso merkitys kokonaisuuteen.
Maailma muuttuu. Siksi me Pöyryllä kehitämme ratkaisuja esimerkiksi puhtaamman energian tuotantoon, parempiin liikenneyhteyksiin ja biotalouteen.
Pöyryläisiä yhdistää yrittäjähenkinen asenne ja ratkaisukeskeinen toimintatapa. Pöyryläiset ovat tiimipelaajia, jotka tuottavat päivittäin lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä vankan toimialaosaamisen kattavaan paikallistuntemukseen.
Pöyryllä työskentelee 5500 asiantuntijaa eri puolilla maailmaa. Suomessa on 1600 pöyryläistä lähes 20 eri paikkakunnalla.

 

CONGRID

https://www.congrid.fi/

Congrid Oy on rakentamisen laadun- ja turvallisuuden tiedonhallinnan palveluja tarjoava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2013 ratkaisemaan rakennusalan tuotannon haasteita sekä tehostamaan työmaatoimintojen dokumentointia ja valvontaa. Kasvun ja kansainvälistymisen tueksi tarvitsemme jatkuvasti osaavia rakennusalaa tuntevia tekijöitä. Me voimme tarjota näköalapaikan rakentamisen digitalisaatioon laadunhallinnan ja turvallisuuden näkökulmasta sekä mahdollisuuden osallistua kasvuyrityksen kansainvälistymiseen.
Tarjoamme tänäkin vuonna kesätöitä aktiivisille ja aikaansaaville opiskelijoille. Lisäksi meillä on aina diplomityöpaikkoja rakentamisen laadunvarmistuksesta, turvallisuudesta ja tiedonhallinnan kotimaisista ja kansainvälisistä käytännöistä kiinnostuneille tieteenharjoittajille. Työskentely ja diplomityön ajankohta voidaan sopia joustavasti. Pienenä ja ketteränä yrityksenä liikkeemme ovat nopeita! Lähetä hakemuksesi 15.3.2018 mennessä CV:n kera careers@congrid.fi, soita 0447167200 tai tule juttelemaan ständillemme!

 

SWECO

www.sweco.fi

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. We do this by offering qualified services in the fields of consulting engineering, environmental technology and architecture. Sweco Finland is part of the international Sweco Group, the Europe’s leading architecture and engineering consultancy. Of the 15 000 Sweco employees in total, 2000 work in Finland.

Do you want your work to make a difference? Then Sweco is the place to be. We offer students summer jobs and diploma work positions in various branches. After summer jobs, a majority of the students stay on and work for us during their studies and many find permanent employment with us after graduation. Application time for 2019 summer jobs begins on 3.12.2018 and ends 17.2.2019. Apply on our website: www.sweco.fi/ura.

…………………………………………………….

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa 25 eri paikkakunnalla.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa projekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme myös ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämisen toimenpiteiden avulla.

 

SRV

www.srv.fi

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Aito yhteistyö ja innostus tekemiseen näkyvät jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

Tarjoamme sinulle palkitsevaa työtä mielenkiintoisten kohteiden ja asiakkaiden parissa sekä oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia mukavien ammattilaistemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

SKANSKA

https://www.skanska.fi
Skanska on yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimintamme kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Mielenkiintoisten hankkeiden parissa Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa työskentelee 43 000 skanskalaista.
Skanskassa olet mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Vahva arvopohjamme ohjaa toimintaamme ja jokapäiväistä työskentelyämme. Kannustamme ja tuemme henkilöstöämme ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan jatkuvasti.
Kehitämme ja rakennamme kestävää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja olemme mukana toteuttamassa monia aikamme kiinnostavimpia projekteja. Meillä on meneillään tuhansia hankkeita ympäri maailmaa sekä erilaisia harjoittelu- ja kehitysohjelmia, joten mahdollisuuksia omalle urapolulle kansainvälisessä yrityksessä on monia. Tutustu harjoittelijoihimme ja harjoittelumahdollisuuksiin netissä: www.skanska.fi/opiskelijoille ja tule rakentamaan kanssamme parempaa yhteiskuntaa.

 

BONAVA

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

https://www.bonava.fi/tietoa-meista/ura-meilla

 

ACADEMIC WORK

Academic Work haluaa olla ykkösvalintasi, kun etsit oman alasi töitä! Olemme erikoistuneet välittämään tieto- ja asiantuntijatyötehtäviä korkeakoulussa opiskeleville, vastavalmistuneille ja uransa alkuvaiheessa oleville Lue ura- ja CV-vinkkimme osoitteessa www.academicwork.fi/ura-akatemia sekä tilaa Duunivahti sähköpostiisi. Academic Work on Pohjoismaiden johtava, auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Vuonna 2016 kauttamme duunin löysi Suomessa 1500 osaajaa ja kansainvälisesti yli 30 000. Ruoholahden konttorillamme toimii jo yli 100 henkilöstöalan ammattilaista ja sisäisiä hakuja on jatkuvasti auki. Lue lisää työstä Academic Workillä: https://www.academicwork.fi/ura-meilla

 

VERTEX

https://www.vertex.fi/rekry
Tule kehittämään Vertexiä! Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittelevat Vertexin ohjelmistoilla ympäristöystävällisempiä
ja älykkäämpiä koneita ja laitteita tai energiatehokkaampia taloja 37 maassa eri puolilla maailmaa.
Haluatko kehittää tulevaisuuden suunnitteluratkaisuja?
Hae meille kesätöihin!

 

ARKTA

Kehitämme ja rakennamme asuinalueita Tampereen ja Helsingin seudulla.

Arkta-konserniin kuuluu yksi Suomen merkittävimmistä puukerrostalo- ja matalaenergiarakentajista Rakennusliike Reponen Oy, yksi Tampereen seudun suurimmista asuntorakentajista Arkta Rakennus Oy sekä betonielementtitehdas LS Laatuseinä Oy. Jo yli 13.500 perhettä asuu rakentamissamme kodeissa, joita kehitämme ja rakennamme tasokkaasti sadoille uusille perheille lähes 200 rakennusalan ammattilaisen voimin vuosittain. Vuoden 2018 liikevaihtomme on n. 75 miljoonaa euroa.

Lue meistä lisää sivuiltamme arkta.fi.

 

BARONA RAKENNUS

https://www.barona.fi/toimiala/rakennus/
Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille. Tule meille töihin!

 

GRK, Graniittirakennus Kallio

http://www.grk.fi/ 
GRK on kansainvälisesti kotimainen, toimihenkilöidensä omistama, innovatiivinen insinöörirakennusalan urakoitsijayritys. Toimimme kaikilla infra- ja insinöörirakentamisen osa-alueilla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. GRK konserni työllistää noin 250 rakentamisen asiantuntijaa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 200 milj. € ja olemme yksi kannattavimpia infra-alan urakoitsijoita Suomessa.
Graniittilaisen tunnistaa oikeasta asenteesta, yrittäjähenkisyydestä, vastuullisesta otteesta omaan työtehtävään.
Meillä sinua opettavat ja ohjaavat alansa parhaat ja kokeneet ammattilaisemme. Haasteelliset työolot- ja –tehtävät arkisen mukavuusalueen ulkopuolella ovat osa harjoittelijoidemme opinto-ohjelmaa. Käytännön ammattitaidon saat töitä tehdessä aitojen ihmisten ja rakentamisen parissa. Me pidämme sinusta huolen.

 

INSINÖÖRITOIMISTO LAURI MEHTO

http://www.laurimehto.fi/
Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy on vuonna 1956 perustettu rakenne- ja arkkitehtisuunnitteluun, korjausrakentamiseen ja betonirakenteiden kuntotutkimukseen erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on 3,1 Me. Tällä hetkellä toimistossamme työskentelee vakituisesti 30 henkeä. Yrityksen omistaa toimiva johto ja luottokuokitus on ollut jo yli 10 vuotta paras mahdollinen AAA.

 

RIL ry

https://www.ril.fi/
RIL on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitokulttuuria sekä rakennusalan ammattitaidon kehittymistä Suomessa.
Vuonna 1934 perustetun järjestön jäsenistö koostuu yli 6 000:sta rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja kiinteistöalan diplomi-insinööristä, tekniikan lisensiaatista ja tohtorista sekä teekkarista.

 

PEAB

https://peab.fi/

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys – asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa n. 800. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Peab yhtenä suurimmista rakennuskonserneista tarjoaa jatkuvasti mielenkiintoisia työpaikkoja. Meille on tärkeää toimia paikallisesti lähellä asiakkaitamme. Asunto- ja toimitilarakentamisen sekä korjausrakentamisen lisäksi Peabilla on työpaikkoja myös infrarakentamisen ja teollisuuden tehtävissä.

Haluamme toimia kunnon rakentamisen puolesta ja tehdä asiat kunnolla. Peabin yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka ja haluamme, että henkilöstömme mielestä meille on mukava tulla töihin.  Haluamme kehittyä ja kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa, ja meillä panostetaan erityisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen.. Rakennamme Peabissa tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa, ja siksi haluamme auttaa nuoria alalla eteenpäin tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja projektityöaiheita.

 

POHJOLA RAKENNUS 

https://www.pohjolarakennus.fi/
Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys. Toimimme maamme kasvukeskuksissa, joissa rakennamme kerrostalokoteja omilla suunnitelmilla. Meillä on rakenteilla n. 2 700 asuntoa ja työllistämme n. 2500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Vahvan kasvumme myötä liikevaihtomme vuonna 2017 oli 264 M€

Juha Metsälä perusti Rakennustoimisto Pohjolan vuonna 1989. Rakennustoimisto Pohjola oli 1990-luvulla rakennusliikkeiden joukossa ensimmäisiä, joka otti käyttöön projektiurakoinnin toimintamallina. Tässä toimintamallissa rakennushanke jaetaan useisiin hankinta- ja urakkavaiheisiin.
Nykyisin Juha Metsälä johtaa Pohjola Rakennus Group PRG Oy -konsernia, joka on aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani.
Pohjola Rakennus toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa ja on suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän kasvukeskuksissa.

 

KREATE

Kreate on vaativien infra-hankkeiden kustannustehokas ja laadukas huippuosaaja. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme niin työn kuin projektinhallinnan laatuun. Olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset. Meille on tärkeää innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Kreaten pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja muut toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella, Kouvolassa ja Oulussa. Osakkuusyrityksemme KFS Finlandin toimipisteet ovat Vantaalla, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Kreate radan toimipisteet ovat Hämeenlinnassa ja Korialla.

Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Kreaten kesätyöhaku on käynnissä: https://www.kreate.fi/rekrytointi/hae-toihin/

 

SIHTI

www.sihti.fi

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka perustivat Jukka-Pekka ”JP” Annala ja Jori ”Vilkku” Vilenius Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät – tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Löydät kaikkien toimipaikkojemme yhteystiedot täältä. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo 165 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa 2800 työntekijää ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat niin henkilöstövuokraus, rekrytoinnit kuin psykologiset rekrytoinnin tukipalvelutkin. Erikoisalaamme ovat rakennusalan henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit, mutta palvelemme laajaa asiakaskuntaa aina teollisuudesta kaivoksiin ja maanrakennuksesta taloushallintoon.

Sihti on Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL ry:n auktorisoima toimija. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien työntekijöidemme ammattitaitoisuus, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Lisäksi olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani.

 

GEOPALVELU

http://www.geopalvelu.fi/

Geopalvelu Oy on perustettu vuonna 1994. Yritys on täysin yksityinen, riippumaton suunnittelu- ja
konsulttitoimisto, jonka päätoimipaikka sijaitsee Ylöjärvellä. Yrityksen muut tukikohdat sijaitsevat Seinäjoella,
Oulussa ja Vantaalla. Geopalvelu Oy:n toiminta kattaa koko Suomen.
Liikevaihtomme oli v. 2018 yli 3 miljoonaa euroa ja yrityksessä toimii 35 oman alansa asiantuntijaa.
Geopalvelu Oy:n päätoimialat ovat geotekniikka, mittaus- ja kartoitustekniikka, ympäristösuunnittelu ja PIMAtutkimukset
sekä tie-, katu- ja aluetekniikka. Sivutoimialoja ovat rakennetekniikka, kuntoarviointi ja -tutkimukset
sekä rakennuttajatehtävät ja asiakkaita ovat rakennusliikkeet, yksityishenkilöt, kunnat, kaupungit,
konsulttitoimistot, erilaiset yritykset ja valtion liikelaitokset.

 

DIMEN

http://dimen.fi/

 

HARTELA

http://www.hartela.fi/

 

LOKKI

https://lokki.fi/

 

NJ Rebar

https://www.njrebar.com/

 

WELADO

http://www.welado.fi/

 

TARATEST

www.taratest.fi