WAPpusitsien-ilmo

Tästä pääset ilmoittautumaan sitseille: https://forms.office.com/r/Q6ZT1d7beC

Bring a bucket and a mop for this WAP-pusitsit
Give me everything you got for this WAP-pusitsit!!

Sitsauskansa kuulolle! Nyt on taas jälleen kerran aivan mahtava tilaisuus päästä viettämään kavereiden kanssa uskomattoman siistejä WAP-pusitsejä! Sitsien teemana on värikäs pukeutuminen ja luvassa on myös hassuin vappuhattu -kisa!

Sitsit järjestetään 15.4 ja ne vietetään kuuden hengen porukoissa omavalintaisessa sijainnissa (eli esimerkiksi oma tai kaverin kämppä). Sitseille on mahdollista osallistua täysin ilmaiseksi, mutta ryhmän on myös mahdollista ostaa 6 hengen kattava sitsipaketti. Sitsipaketti maksaa 36€ ja sisältää ainekset nachopeltiin, ruokailuvälineet, naposteltavaa, alkoholitonta juotavaa ja koristeita. Alkoholijuomat eivät siis sisälly pakettiin. Vain yksi ryhmän jäsenistä ilmoittaa ottavansa paketin!

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa 9.4.2021 klo 12.00. Olkaa valmiina!

Liittykää sitsien Telegram ryhmään, jossa kuulette kaikki kuumimmat sitsijuorut, tai jos sinulla ei vielä ole ryhmää, voit siellä etsiä sellaisen.

Linkki ryhmään: https://t.me/joinchat/6HhPY4lfqDUzZWI0