Teekkarikaste 2021

Myös tänä vuonna teekkarikaste järjestettiin poikkeuksellisesti syksyllä eritystoimenpitein. Perinteiseen tapaan koskeenmenojärjestys ratkaistiin jäynäkisan avulla. Viime vuonna hyväksi huomattu sija 11 osoittautui tänäkin vuonna TARAKIn lopulliseksi sijoitukseksi jäynätiimin ahkerasta työnteosta huolimatta. Tänä vuonna pienen tauon jälkeen fuksit pääsivät harjoittamaan myös rakennustaitojaan härwelikisan merkeissä. TARAKIn ratikka oli ihka aidon raitiovaunun näköinen, mutta erittäin tiukassa kilpailussa se sijoittui lopulta yhdeksänneksi.

Kastepäivänä perinteistä fuksikulkuetta sekä koskeen jonottamista ei nähty, mutta poikkeuksellisesti koskenrantaan otettiin yhteislähtö Etunurtsilta ja keskustaan matkattiin ratikoilla Nyssen sponsoroidessa matkan. TARAKI saapui koskenrantaan kahdessa osassa kokoontumisrajoitusten vuoksi, mutta tämä ei menoa lannistanut ja TARAKI-huudot raikuivatkin Koskipuistossa tuttuun tapaan. Kastealue oli viime vuoden tapaan tarkoin rajattu ja alueella olikin tarpeeksi tilaa sekä myös käsidesitarjoilu pelitti loistavasti. Ennen koreihin kiipeämistä fuksit pääsivät kuvausseinälle korikuviin ja laulu raikasi. Itse kastekoreissa kuohuva virtasi ja vesi oli lämmintä.

 

Koskenrannasta siirryttiin tänä vuonna kolmelle eri saunalle viettämään iltaa. Saunoilla tarjoiltiin makkaraperunoita ja pitsaa ja tuoreet teekkarimme juhlivatkin illan ajan asiaankuuluvasti, mutta fiksusti. Kokonaisuudessaan kastepäivä oli onnistunut sekä erittäin hauska.

Katso muita kastekuvia kuvagalleriasta!

Kuvat: Richard Äyräs