TARAKIn 55. vuosijuhlien ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 20.9. klo 12 ja ilmolinkin löydät osoitteesta taraki.fi/taraki-55. Paikkoja on jaossa huikeat 180, joten ei kannata jättää yrittämättä, vaikka oma f5 sormi ei olisikaan kaikista nopein!

Ilmoittautuminen on kaksiosainen.
1. Ensimmäiseen ilmoittautumiseen tarvitsee syöttää vain nimi ja sähköposti.
2. Toinessa vaiheessa nopeiten ilmoittautuneet saavat sähköpostiin linkin lisätietolomakkeeseen sekä maksuohjeet. Nämä tulee tehdä kolmen (3) päivän kuluessa sähköpostin saapumisesta. Maksu suoritetaan MobilePayllä.

Mikäli et pysty ilmoittautumaan tai suorittaa maksua aikarajan kuluessa tai maksamaan MobilePaylla, ilmoitathan siitä välittömästi Jenni Leskiselle (TG @piirileikkipresidentti, jenni.k.leskinen@tuni.fi), koska muuten paikkasi jaetaan eteenpäin. Muistathan myös, että ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli paikkoja jää lunastamatta, siirtyvät ne seuraaville jonossa.

Tutustu vuosijuhlien ohjelmaan vuosijuhlasivuilta: taraki.fi/vuosijuhlat.