Festarisitsit

Syyskuun viimeisenä perjantaina 30.9. bommarin nurkille eksyessä saattoi kuulla raikuvaa laulua maustettuna pienellä kilistelyllä. Syynä kyseiseen äänimaailmaan olivat Tarakin omat festarisitsit, joilla korkattiin näyttävästi auki lukuvuoden sitsikausi – näiltä sitseiltä ei nimittäin väriä, kesäfiilistä ja rentoa tunnelmaa puuttunut! Osallistujien panostus oli ihailtavaa ja spottivaloilla valaistussa bommarissa vilahtelikin tuon tuosta kirkkaita festariasuja. Aurinkoisesta tunnelmasta huolimatta nähtiin muutama sadetakkikin. 

 Illan aikana näillä A-Insinöörien ja RIL:in sponsoroimilla sitseillä saatiin myös nauttia perjantaipizzat ja -vanukkaat. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, eikä edes kahvimaidon loppuminen kyennyt hidastamaan menoa. Hyvä näin, sillä festarisitsit olivat myös monen fuksin ensimmäinen askel sitsikulttuurin ihmeelliseen maailmaan. Kirjoittajan kuuleman ja kokeman mukaan fuksit nauttivat tapahtumasta kokonaisvaltaisesti, eikä suurempaa hämmennystä tapahtuman kulusta päässyt syntymään, kun ylempien vuosikurssien opiskelijat olivat paikalla näyttämässä mallia. 

Koska kaikki hyvä loppuu aikanaan, lopeteltiin myös festarisitsit hyvissä ajoin. Näin virkuimmat sitsaajat pääsivät vielä sulavasti seuraamaan lakinlaskijaisia ja nauttimaan opiskelijoille avoimen teekkarisaunan lämpimistä syyslöylyistä.