TRT-kyykkä 2023

TRT-kyykkä palaa taas! Mikä kilta vie vanhan tiedekuntamme kyykkämestaruuden; TamArk, Indecs, TARAKI vai Man@ger? Ota osaa nelihenkisen joukkueesi kanssa 27.1. käytävään taistoon kello 14 eteenpäin. Parhaat joukkueet jokaisesta killasta pääsevät edustamaan kevään MM-kyykässä.

MITEN ILMOITTAUTUA?

  • Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa joukkueen (yhteensä 4 henkilöä)
  • Joukkueen edustajien tulee olla samasta killasta.

Turnaukseen mahtuu yhteensä 16 joukkuetta, 4 per kilta. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 13.1. kello 12:00 seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/TRTkyykka_6950. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea! Mikäli ensimmäisen tunnin aikana ilmoittautuminen menee täyteen jonkun killan osalta, arvotaan neljä osallistujaa ilmoittautuneiden joukkueiden kesken. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 20.1. kello 23:59. Tapahtuma on ilmainen. Tapahtumassa on makkaratarjoilu.

MITÄ? TRT-kyykkä, kyykkäkarsinnat
MISSÄ? Polymeerihallit, Korkeakoulunkatu 15
MILLOIN? 27.1.2022 kello 14 eteenpäin
MIKSI? Koska kyykkä on kivaa!

In English
TRT-kyykkä is here again! Which guild is the new kyykkä master; TamArk, Indecs, TARAKI or Man@ger? Take part in the tournament with your team of four students on the 27th of January beginning at 14:00. The best teams from each guild get to take part at the Kyykkä World Championships held in spring.

HOW TO SIGN UP?

  • One person from your team will sign up for the whole team (consisting of four).
  • The team members must all be from the same guild.

Only 16 teams will be able to take part to the game, 4 from each guild. The signing up opens on Friday 13th of January at 12:00 from the following link: https://www.lyyti.fi/reg/TRTkyykka_6950. The teams’ sign up will be accepted in time order, so be fast! In case all places will be filled during the first hour for some guild, shall the teams be picked by lot. The sign up closes on 20th January at 23:59 latest. The event is free of charge. Sausages are served at the event.

WHAT? TRT-kyykkä, kyykkä qualifications.
WHERE? Korkeakoulunkatu 15, Hervanta
WHEN? 27.1.2022 from 14:00
WHY? Because kyykkä is fun!