Opintojen virtaviivaistamistyöpaja 30.1

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä:

https://forms.office.com/e/GcweCpGbeb

Turhauttaako kurssien työmäärä? Kohtaako opetus mielestäsi työelämän vaatimusten kanssa? Olisiko sinulla hyviä ehdotuksia opetuksen kehittämiseksi?

Ensi viikon maanantaina on mahdollisuutesi esittää ideat suoraan opetushenkilöstölle!! Rakennustekniikan opetuksen virtaviivaistamistyöpaja järjestetään arkkareiden portailla (RO107) maanantaina 30.1. klo 12:00 – 16:30. Tapahtumassa keskustellaan raksan oppimistavoitteista ja luodaan yhdessä selkeämpää kuvaa siitä, miltä meidän opetus tutkinnon eri vaiheissa näyttää ja tuntuu opiskelijoiden sekä opettajien näkökulmasta.

Menetelmänä tapahtumassa käytetään learning cafe -formaattia, jossa eri lukuvuosien (1.-n.) risuja ja ruusuja käsitellään eri pöydissä. Opiskelijat ovat pöydän pysyviä jäseniä ja opettajat/professorit kiertävät pöydästä toiseen. Iltapäivän päätteeksi kootaan keskustelussa syntyneiden havaintojen pohjalta keskeisiä tunnistettuja kehitystarpeita sekä pohditaan miten asioita voisi tehdä paremmin. Tapahtuman jälkeen tulokset analysoidaan ja toimintaa kehitetään opetuksesta vastaavien tutkimusryhmien kanssa. Opiskelijoilla on siis hyvä mahdollisuus tuoda esille omia näkemyksiään ja kokemuksiaan!

Tapahtuman jälkeen kannattaa suunnata kampusareenan auditorioon (A223) TARAKIn elokuvailtaan! Elokuvailta alkaa klo 19:00, joten tapahtumien välissä ehtii pyörähtämään kotona.

TL;DR

Mitä: Opetuksen virtaviivaistamistyöpaja
Missä: Arkkareiden portaat, RO107