Halloped-haku rakennetun ympäristön tiedekuntaneuvostoon on auki!

Hallopedien täydennyshaut ovat auki ja rakennetun ympäristön tiedekunta kaipaa rakennustekniikan opiskelijoista vielä kahta varajäsentä! Hallopedina eli hallinnon opiskelijaedustajana pääset vaikuttamaan tiedekunnan asioihin ja valvomaan riviopiskelijoiden etua tiedekunnan päätöksenteossa. Tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. seurata ja arvioida tiedekunnan toiminta- ja taloussuunnitelman toteutumista, hyväksyä tiedekunnan  tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat konsistorin vahvistettaviksi sekä päättää opinnäytteiden arviointiperusteista ja päättää jatkotutkintojen opinnäytteiden arvioinnista. Halloped-tehtäviä varten ei tarvitse olla opiskelijavaikuttamisen konkari tai kokoustamisen asiantuntija. Mikäli olet kiinnostunut opiskelujen ohessa ajamaan ja valvomaan kaikkien opiskelijoiden etuja, olet kuin luotu hallopediksi!
Mikäli halloped-toiminta kiinnostaa voit lukea raksan hallopedeista enemmän killan nettisivuilta kohdasta hallopedit ja hakea hallopediksi TREYn nettisivujen kautta. Haku on auki 21.2. asti.
Heräsikö kysyttävää? Halloped-hommien suhteen voit ottaa yhteyttä tämän kauden hallopedeista Lauraan (tg: @TheHeiska).