Winter Clässic pipolätkäturnaus

Koutsi soitteli ja nyt olis sitä hyvää tarjolla!

 

Antura ja TARAKI järkkää Winter Clässic pipolätkäturnauksen torstaina 9.3.2023. Turnaus on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille, joten nappaa kaverit ja lunasta teille joukkuepaikka. Tätä ei kannata jättää välistä! Turnauksen voittajat palkitaan, ja jokainen pelaaja saa myös haalarimerkin.

 

Lipunmyynti alkaa 23.2. klo 12:00 Kide.appissa, josta voit lunastaa myös kuumimmat jatkoliput koko joukkueelle. Joukkueilmoittautumiseen tarvitset joukkueen nimen. Joukkuelippu maksaa 18€/joukkue (3-6 pelaajaa), ja jatkolippuja voi ostaa 4,5€/pelaaja. Jatkopaikkana toimii UrOs x Spinni Kissanristiäiset Ilves Bar & Nightissa. Kide.app jatkoliput vaihdetaan turnauspaikalla fyysisiin lippuihin.

 

Jatkolipunmyynti sulkeutuu 2.3. ja turnaukseen ilmoittautuminen sulkeutuu joukkuepaikkojen täytyttyä, tai viimeistään 5.3. 

 

Turnaukseen mahtuu yhteensä 16 joukkuetta, eikä erillisiä sarjoja ole.  Yhdessä joukkueessa voi olla 3-6 pelaajaa, ja pelit pelataan 3 pelaajaa/joukkue. Pelit pelataan neljässä (4) alkulohkossa, joista jokaisesta lohkosta kaksi (2) parasta joukkuetta pääsee jatkoon. Jokainen pelaaja tarvitsee vähintään oman kypärän ja luistimet, tarvittaessa mailan voi saada lainaan. Joukkueen tiimipukeutuminen on enemmän kuin suotavaa. Parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan!

 

Turnaus pelataan torstaina 9.3. klo 14:00-20:00 Hervannassa Ahvenisjärven jääkiekkokaukalossa (Kemianraitti 6, 33720 Tampere). Turnaus pelataan säävarauksella. Sään ollessa plussan puolella turnaus pelataan tossulätkäturnauksena. Tästä ilmoitetaan joukkueiden kapteeneille viimeistään 6.3. sähköpostitse.

 

Vaikka pelaaminen ei oliskaan sun juttu, tule silti katsomaan ja nauttimaan suuren urheilujuhlan fiiliksestä ja oheisohjelmasta! Tapahtumassa myös TEKin tarjoilut!

 

Tapahtuma on häirintävapaa.

 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tapahtumasta tg @lottakokkonen