Wappumankeli // Wappu spin

   

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa wappumankeli.fi

More information  wappumakeli.fi

50 ajajaa, 213 kilometriä
20.4.

Wappumankeli on opiskelijawapun paras pyöräilytapahtuma!

Tempauksessa haastetaan opiskelijat kevään ensimmäiselle pitkälle pyörälenkille. Wappumankeli on urheilullisempi wapputapahtuma Tampereen opiskelijoille ja tiukka startti Otaniemen wappuun. 

Tapahtumalla kerätään tänäkin vuonna varoja Nyyti ry:n toimintaan, eli opiskelijoiden mielenterveyden palvelujen tueksi. Lahjoita täällä!

Wappu spin is the best cycling event of the wappu!

The event challenges the students to join for the first long ride of the spring. Wappu spin is a more sporty wappu event for the students in Tampere university and rapid start to the wappu in Otaniemi.

The event takes part in charity also this year. We collect money for Nyyti ry and students mental health services. Donate here!

Pk-seudun parhaat polut yhdellä lenkillä

Maastomankeli 2024 on rento porukkalenkki pk-seudun metsiin. Reitti hyödyntää Helsingin ja Espoon parhaita polkuja. Tavoitteena on ajaa trail- ja enduro-henkisiä polkuja useammalla tasoryhmällä, joten voit osallistua olit sitten kokenut HKP:n kävijä tai vasta maastopyöräilyä aloitteleva kuski. Päivä starttaa Pasilasta ja huipentuu pizza-illalliseen ja saunaan Otaniemessä yhdessä Wappumankelin kuskien kanssa.

The best trails of the capital region combined to one group ride


Maastomankeli/MTB Spin 2024 is a relaxed group ride in the forests of the capital region. The route will combine the best trails of Helsinki and Espoo. The idea is to ride a trail/enduro oriented ride with groups of multiple skill level, so you can participate whether you are a HKP local or just in the beginning of your MTB hobby. The day will start from Pasila and finish off with a sauna and a pizza dinner with the riders of Wappumankeli/Wappu Spin in Otaniemi.