FUKSIT

Hei raksafuksi!

Onnea valintasi johdosta ja tervetuloa Tampereen Rakentajakillan, TARAKIn, jäseneksi. Ennen opintojen alkua on hyvä hoitaa joitakin asioita, sillä uutta asiaa tulee tuutin täydeltä ensimmäisten viikkojen aikana.

Yliopistomme nettisivuilta löytyy kohta Tervetuloa uudet yliopisto-opiskelijat!, jonka takaa löydät kaiken tärkeän informaation yliopisto-opiskelujen aloittamista varten. Laatikkoon: “Muista tehdä ainakin nämä ennen opintojen alkua” on tiivistetty näppärästi tärkeät asiat. Orientaatioviikko alkaa meidän raksalaisten osalta 22.8. ja muuta ei tarvitse osata, kuin saapua paikalle!

Kurkatkaa vaikka heti TARAKI-lehden fuksinumero ja liittykää TARAKI Fuksit 2022 ryhmiin Facebookissa ja Telegramissa. Ryhmiin päivitetään kaikista ajantasaisin tieto ja vaikka Facebook ei enää nautikkaan nykynuorison vankkumatonta suosiota, kannattaa se kuitenkin yliopistoelämää ajatellen ottaa haltuun. 

Niklas -Fuksivastaava
Niklas - Fuksivastaava
Lasse - Fuksivastaava
Lasse - Fuksivastaava
Rudi - Fuksikapteeni
Rudi - Fuksikapteeni

Nämä veikeät veijarit fuksitiimissä nappaavat tuutoreiden kanssa orientaatioviikolla fukseista kopin ja johdattavat heidät rakennustekniikan opintoihin.

Yliopistomaailma on erilainen kuin mihin olette tottuneet. Varsinkin ensimmäisillä viikoilla kalenteri kannattaa koittaa pitää tyhjänä muusta ohjelmasta. Tutustumista ja muunlaista ohjelmaa on kehitelty jokaiselle illalle ja niissä on hyvä olla mukana, sillä uusiin opiskelutovereihin tutustuu helpoiten juuri ensimmäisten viikkojen aikana. Omat tutorinne ovat tukenne ja turvanne ensimmäisten viikkojen ja koko ensimmäisen vuoden ajan niin opiskeluihin kuin yleiseen elämään liittyvissä kysymyksissä. Tutorit auttavat mielellään, joten älä jää vatvomaan ongelmiasi yksin. Teidät jaetaan tutorryhmiin heti maanantaina 22.8. Ensimmäisellä viikolla tulette toimimaan tiiviisti oman ryhmänne kanssa, joten kannattaa olla maanantaina paikalla.

Jos sinulla on kysymyksiä jo ennen orientaatioviikkoja niitä voi kysellä Facebook -ryhmässä tai suoraan minulta sähköpostilla rudolf.vork@tuni.fi.

Ottakaa fuksivuodestanne kaikki ilo irti, olettehan fukseja vain kerran!

Rudolf Võrk
Fuksikapteeni 2022-2023