FUKSIT

Hei raksafuksi!

Onnea valintasi johdosta ja tervetuloa Tampereen Rakentajakillan, TARAKIn, jäseneksi. Ennen opintojen alkua on hyvä hoitaa joitakin asioita, sillä uutta asiaa tulee tuutin täydeltä ensimmäisten viikkojen aikana.

Yliopistomme nettisivuilta löytyy kohta Tervetuloa uudet yliopisto-opiskelijat!, jonka takaa löydät kaiken tärkeän informaation yliopisto-opiskelujen aloittamista varten. Osioon “Aloita näistä!” on tiivistetty näppärästi tärkeät asiat. Orientaatioviikko alkaa meidän raksalaisten osalta 21.8. ja muuta ei tarvitse osata, kuin saapua paikalle!

Kurkatkaa vaikka heti TARAKI-lehden fuksinumero ja liittykää TARAKI Fuksit 2023 ryhmään Telegramissa. Tähän ryhmään päivitetään kaikista ajantasaisin tieto.

Niklas - Fuksikapteeni
Lauri - Fuksivastaava
Niko - Fuksivastaava

Nämä veikeät veijarit fuksitiimissä nappaavat tuutoreiden kanssa orientaatioviikolla fukseista kopin ja johdattavat heidät rakennustekniikan opintoihin.

Yliopistomaailma on aivan uniikki kokemus! En ainakaan itse ole toistaiseksi löytänyt mitään vastaavaa!

Pitäkäähän ensimmäisellä viikolla kalenteri mahdollisimman tyhjänä muusta ohjelmasta. Kaikenlaista ohjelmaa tutustumisesta hengailuun on kehitelty jokaiselle illalle ja niissä kannattaa pyrkiä olemaan mukana, sillä uusiin opiskelutovereihin tutustuu helpoiten juuri ensimmäisten viikkojen aikana.

Omat tutorinne ovat tukenne ja turvanne etenkin ensimmäisten viikkojen mutta myös koko ensimmäisen vuoden ajan niin opiskeluihin kuin kaikkeen muuhunkin liittyvissä kysymyksissä. Tutorit auttavat mielellään, joten ei kannata pyöritellä juttuja yksin. Kysyvä ei tieltä eksy, vai miten se meni!

Teidät jaetaan tutorryhmiin heti maanantaina 21.8. Ensimmäisellä viikolla kuljette paljon oman tutorryhmän kanssa, mutta pääsette myös tutustumaan muihinkin oman vuosikurssinne opiskelijoihin!

Jos herää kysymyksiä jo ennen orientaatioviikkoa, voi niitä kysellä tuutoreilta, telegramissa yhteisessä fuksiryhmässä (tähän tulee linkki spostiin). Mut löytää telegramista nimellä @nikkekissa tai voi mulle laittaa spostiakin niklas.makela@tuni.fi .

Ottakaa fuksivuodestanne kaikki ilo irti! Fukseja ollaan vaan kerran!!

Niklas Mäkelä, Fuksikapteeni