Opiskelijalle

Opiskelijoille

 

Palvelut

Näkyvin ja eniten käytetty palvelumme on kiltahuoneemme, joka sijaitsee Rakennustalossa huoneessa RH209. Kiltahuoneen ovi on arkisin auki klo 8:00-16:00 välisenä aikana, jonka ulkopuolella rakennustekniikan opiskelijat pääsevät opiskelijakortillaan sisään. Rakennustekniikan opiskelijat voivat hakea kulkuoikeudet kiltahuoneelle rakennustalon infosta esittämällä opiskelijakorttinsa. Kiltahuoneellamme on kahvinurkkaus, jossa on tarjolla kahvia, teetä ja kaakaota edulliseen hintaan. Tuothan oman kupin ja peset sen käytön jälkeen! Kiltahuoneellamme voit myös käydä lukemassa mm. tuoreen Aamulehden sekä uusimman Urheilulehden. Lisäksi kiltahuoneeltamme löytyy prujari sekä tenttiarkisto, joista voit käydä etsimässä vanhoja prujuja ja tenttejä. Tenttiarkisto on osittain sähköinen, ja sähköiset versiot ovat killan Dropboxissa (ks. Arkisto).

Kiltahuoneen toimistossa on myynnissä mm. suklaata, haalarimerkkejä, prujuja… Killan oma TARAKI-lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Killan liikuntavuoroille ovat tervetulleita kaikki jäsenet tasosta riippumatta.

Tapahtumat

Perinteiseen tapaan järjestämme excursiota, saunailtoja ja muita juhlia. Joka vuosi kiltamme järjestää ainakin vuosijuhlat lokakuussa, munakisat Wappuna, moskan mm-kisat, pikkujoulut ja useita pienempiä tapahtumia (ks. Tapahtumakalenteri). Emme järjestä toimintaa pelkästään yksin, vaan toimimme myös yhteistyössä muiden kiltojen, yritysten tai rakennustekniikan laitoksen kanssa.

Tapahtumatiimiin voit olla yhteydessä sähköpostilla: tapahtumat@taraki.fi

Jäsenyys
Kiltamme lukuvuosittainen jäsenmaksu on 5€. Helpoiten maksu hoituu ylioppilaskunnan jäsenmaksun yhteydessä, mutta sen voi myös maksaa käteisellä kiltahuoneellamme. Maksun vastineeksi pääset hyödyntämään killan tarjoamia palveluita, voit osallistua killan jäsenistölle tarkoitettuihin tapahtumiin ja pääset killan sähköpostilistalle. Myös TARAKIn tummansiniset haalarit kuuluvat hintaan.