Rakennusalan yritystapahtuma

Kiitos tapahtumasta, nähdään taas loppuvuodesta 2024!

Tänä vuonna tapahtumassa mukana:

Taratest Oy:n palvelut koostuvat pääosin geosuunnittelusta ja sitä tukevista maa- ja kallioperätutkimuksista, erilaisista maarakentamisen ja kiviainestuotannon palveluista sekä monipuolisista ympäristötutkimuksista ja selvityksistä. Tarjoamme osaamistamme infran, talonrakentamisen ja teollisuuden hankkeisiin. Me saamme tiedon irti maasta. Työllistämme vakituisesti liki 150 alansa asiantuntijaa ja vuosittain tarjoamme kesätyön kautta harjoittelumahdollisuuksia 1-3 hakijalle. Suurin osa kesätyössä harjoittelunsa aloittaneista jatkaa meillä myös kouluvuoden yli, työskennellen opintojensa ohella.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä ja rakennusyhtiö. Haluamme olla opiskelijoille rehti silta työelämään: tarjoamme sinulle haastavia projekteja, joissa voit kehittää omaa osaamistasi. Jos haluat näyttää taitosi raudanlujassa työporukassa, suorita kesäharjoittelusi rakennusalan korkeakouluopiskelijoille suunnatussa YIT Polku –ohjelmassa. Saat käytännön työkokemusta opintojesi tueksi ja olet alusta saakka osa porukkaa. Pääset tutustumaan työkohteisiimme sekä soveltamaan taitojasi osaamisesi ja opiskelujesi mukaisesti. Kesän aikana toimit avustavissa ja itsenäisissä haalari- tai työnjohtotehtävissä tai työmaainsinööri- ja projekti-insinööriharjoittelijana. Harjoitteluhaku ensi kesälle käynnistyy 18.12.2023!

Hartela Pirkanmaa Oy

Olemme kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Kahdeksassa vuosikymmenessä olemme kasvaneet turkulaisesta perheyrityksestä yhdeksi Suomen merkittävimmistä rakennusyhtiöistä. Arvot ovat kuitenkin pysyneet. Rakennamme ihmiseltä ihmiselle, koteja ja työpaikkoja, päiväkoteja ja kouluja, sairaaloita ja muita julkisia kohteita. Meille laatu ja asiakasymmärrys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Rakennamme niin hyvin, että voimme ylpeinä seistä työmme takana. Vastuullisuus on toimintamme lähtökohta, ja teemme töitä kestävän tulevaisuuden eteen. Tervetuloa rakentamaan hyvää huomista, myös itsellesi!

Rakennuttajatoimisto Tiainen Oy

Vuonna 2023 yrittäjänä aloittanut vanha TARAKI- ja kerhoaktiivi. Tämän hetkiset tehtävät talonrakennuspuolen rakennuttamisessa projektinjohtoa ja valvontaa. Tavoitteena löytää harjoittelija apukäsiksi monipuolisiin tehtäviin ja oppiin vuodelle 2024.

Peab on Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, joka työllistää yhteensä 15 000 henkeä. Suomessa työntekijöitä on yli 2000. Konsernin liikevaihto on 5,5 miljardia euroa, ja sen osake noteerataan Tukholman pörssissä. Tarjontamme Suomessa on markkinoiden laajin: rakennamme ja korjaamme asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, päällystämme teitä, teemme kiviurakointia, tuotamme kiviaineksia ja betonia sekä toimitamme torninostureita. Tarjoamme harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen. Saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Kesätyöhaku ensi vuodelle alkaa joulukuussa! Tutustu meihin lisää nettisivuillamme: peab.fi

A-Insinöörit työskentelevät Suomen innostavimmissa ja haastavimmissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Meidät tunnetaan kovasta osaamisestamme, erityisen tiiviistä ja hyvinvoivista asiakassuhteistamme sekä työstämme koko toimialan kehittämiseksi. A-Insinööreillä on vapaus kasvaa ja kasvattaa osaamistaan. Kehitymme etenkin asiakastöissä, mutta kouluttautuminen on myös tärkeää. Projektiryhmät kootaan niin, että tuoreet ideat ja ajatukset sekä vankka kokemus täydentävät toisiaan. Vahvuuteemme kuuluu tällä hetkellä yli 1300 rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun, yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun, arkkitehtisuunnittelun sekä teollisuus- ja talotekniikkasuunnittelun asiantuntijaa.

Tahdomme panostaa uusiin kykyihin ja palkkaamme harjoittelijoiksi opinnoissaan vähintään 3. vuosikurssille ehtineitä tai vastaavat tekniset valmiudet omaavia opiskelijoita. Voit hakea meille myös kandi- tai lopputyöntekijäksi. A-luokan kesätyöpaikkoja on tarjolla kaikilla paikkakunnillamme. Tsekkaa nettisivumme https://www.ains.fi/ sekä https://www.ains.fi/ura ja hae mukaan yhdessä rakennettuun menestykseen!

Marvea Oy

Olemme rakentamisen suomalainen rakennusliike. Kehitämme resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville keskittyen monipuoliseen ja laadukkaaseen asunto- ja toimitilarakentamiseen. Etsimme tiimiimme rakennusalan ammattilaisia toteuttamaan kanssamme laadukkaita ja resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Tarjoamme yksilöllisen urapolun ja alan parhaat työsuhde-edut sekä mahdollisuuden aidosti vaikuttaa yrityksen toimintaan. Kesällä 2024 meillä on käynnissä useampia työmaita välillä Pirkanmaa-Uusimaa, joihin harjoittelijoita tullaan palkkaamaan. Rohkeasti siis pisteelle juttusille, mikäli kesätyöpaikka talonrakennuksen maailmassa kiinnostaa.

Welado Oy

Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija rakennetun ympäristön joka saralla: niin infra- (rata-, tie- ja katurakennuttaminen), uusiutuva energia, kiinteistö- kuin teollisuusrakennuttamisessakin. Kumppanina Welado on ennakkoluuloton projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka kehittää jatkuvasti sekä omaa että projektiensa toimintaa. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa, vaan uskomme erityisesti yhteistyön ja pehmeiden arvojen johtavan parempiin lopputuloksiin kaikkien kannalta. Kehitämme uusia tekniikoita ja työtapoja, ja palkkaamme alojemme parhaat asiantuntijat, joiden ansiosta pystymme toimittamaan sinulle aina helpon projektin.

Kesätyöhakumme on nyt auki https://careers.welado.fi/jobs. Paikkojemme määrä tarkentuu vielä prosessin aikana, kun rakennusalan kilpailutuksia järjestetään, mutta joka tapauksessa tarjoamme yli 10 uutta kesätyöpaikkaa. Weladolaiset valvovat asiakkaan etua ja työmaan asianmukaista etenemistä rakennushankkeissa niin radalla, teillä, silloilla, kiinteistöissä, teollisuudessa kuin erilaisissa energiarakennuskohteissa tuuli- ja aurinkovoimaprojekteissa. Asiantuntijamme huolehtivat myös hankkeiden turvallisuudesta, riskienhallinnasta, viestinnästä ja valmentamisesta sekä paljosta muusta.

Astora-Rakennus Oy

Olemme 35-vuotta täyttävä satakuntalaislähtöinen rakennusliike, jonka toiminnassa hankkeen koosta riippumatta asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat keskiössä. Toimimme liike-, teollisuus-, palvelu ja asuntorakentamisen segmenteillä. Olemme KVR- ja pääurakoinnin vahva ammattilainen sekä projektinjohtopalveluiden moniosaaja. Henkilöstömme ammattitaidolla, ammattiylpeydellä ja omistautuneisuudella sekä yli 30-vuoden kokemuksella olemme kasvaneet valtakunnalliseksi toimijaksi. Toimimme Satakunnan, Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Tärkein kilpailuvalttimme onkin henkilöstömme, jonka ammatilliseen osaamiseen ja kehittymiseen, sekä hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla panostamme vahvasti. Asiakkuutemme, joista useat ovat jatkunut jo kymmenien hankkeiden ajan, osoittavat konkreettisesti toiminta-ajatuksemme käytännössä: Emme ole kertarakentaja! Intohimomme on palvella ja tehdä jokaisesta hankkeesta onnistunut kokonaisuus niin laadullisesti, aikataulullisesti kuin taloudellisesti. Meille menestyksemme mittareita ovat asiakkaidemme menestys, sekä omistautunut ja hyvinvoiva henkilöstömme.

Kurkkaan verkkosivumme www.astora.fi sekä sosiaalisen median kanavamme niin Facebookissa, LinkedInnissä kuin Instagramissa – näet keitä me astoralaiset olemme ja mitä me teemme! Ja hei jos kiinnostuit meistä ja sulla on vaikkapa harjoittelupaikka, kesätyö tai vaikka lopputyöpaikka ja / tai aihe pohdinnassa, ole yhteydessä!

Sitowise

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Harjoittelijaohjelmamme rullaa ympäri vuoden, joten siihen voi liittyä silloin kun hetki on sinulle sopiva ja meiltä löytyy tehtävä, joka osuu juuri sinun osaamiseesi ja tarpeeseesi. NextGen-harjoittelijaohjelma antaa vankan lähtökohdan oman urasi alkumetreille.

Tampereen Infra Oy

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa! Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja pääomistaja Tampereen kaupungin lisäksi osakkaita ovat Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä sekä Pirkkalan kunta. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä lähes 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä. Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani.

Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Tampereen Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä. Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen Infran tarinaan.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia! Infran työnjohtoharjoitteiljoiden, työmaainsinööriharjoittelijoiden ja haalariharjoittelijoiden haku käynnistyy 4.12.2023!

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Suunnittelemme, rakennutamme, ylläpidämme ja huollamme julkisia kiinteistöjä. Viimeaikaisia hankkeitamme ovat muun muassa Etelä-Hervannan koulun ja Tammelan Stadionin rakennuttaminen sekä Pyynikintie 2:n perusparannus. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Monet kohteistamme ovat tunnettuja maamerkkejä ja paikkoja, joissa alueen ihmiset viettävät arkeaan ja vapaa-aikaansa. Huolehdimme rakennuksista niiden koko elinkaaren ajan.

Organisaatiossamme työskentelee noin 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä työssä. Huolehdimme työntekijöidemme työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja tarjoamme erilaisia liikunta- ja harrastemahdollisuuksia. Työskentelemme joustavasti toimistolla, kohteissa tai etätöissä. Monet työntekijämme ovat aloittaneet uransa meillä kesäharjoittelijoina tai pian valmistumisensa jälkeen. Tule mukaan ammattitaitoiseen ja aktiiviseen porukkaamme!

Kesäharjoittelupaikat ja hakuajat löydät osoitteesta: https://tampereentilapalvelut.fi/kesatyohaku/ Somesta meidät löytää: www.twitter.com/tretilapalvelut www.facebook.com/tretilapalvelut www.linkedin.com/company/tampereen-tilapalvelut

AFRY tarjoaa suunnittelu-, konsultointi- ja digitaalisia palveluja, jotka vauhdittavat muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme 19 000 omistautunutta teollisuus- ja energia-alojen sekä rakennetun ympäristön asiantuntijaa, joiden kehittämillä ratkaisuilla luodaan vaikutusta tuleville sukupolville. Ympäri maailmaa toimivan AFRYn juuret ovat Pohjoismaissa, sen liikevaihto on 24 miljardia Ruotsin kruunua (noin 2,2 miljardia euroa), ja se on noteerattu Nasdaq Tukholman pörssissä. ARFYn Future Stars -urapolkuohjelman haku alkaa 12.12. ja avoimen hakemuksen voi jättää vaikka heti! Käy katsomassa lisätietoja Future Stars -ohjelmasta https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla/afry-opiskelijoille/stars

EWA Engineering Oy on talonrakentamisen rakennesuunnittelupalveluja tarjoava yritys. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret rakennusliikkeet. Olemme ensimmäisten vuosiemme aikana suunnitelleet pääosin asuinkerrostaloja, mutta myös pysäköinti, toimisto- ja varastorakennuksia sekä korjausrakentamisen hankkeita. Pystymme tarjoamaan tulevaisuuden lupauksille mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita, hyvät työvälineet ja monipuolisia työtehtäviä heti uran alusta alkaen. Tulkaa ständillemme 1. kerrokseen niin kerromme mielellämme lisää :)

Boost Brothers Oy

Haluatko tulla muuttamaan kanssamme rakennusalaa? Boostin Fast Track -harjoittelussa pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta rakennuttamisen erilaisista hankkeista niin talo- kuin infrarakennuspuolelta.

Meitä boostilaisia yhdistää kiinnostus kehittää rakennusalaa ja löytää uusia toimintatapoja ja teknologioita, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka osaavat asiantuntijat varmistavat sovittuihin tavoitteisiin pääsemisen yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa.

Toimimme rakennushankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Asiantuntijan tehtäviin Boostilla kuuluu esimerkiksi projektinhallinta, hankesuunnittelu, kustannuslaskenta ja -ohjaus, suunnitteluhankinnat, toteutusvaiheen ohjaus, allianssivalmennus, turvallisuuskoordinointi, toteutusmuotoselvitykset, valvonta jne. riippuen hankkeen tarpeista.

Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta, jossa myös ympäristönäkökulmat ovat vahvasti esillä. Kilpailuetumme perustuu tutkimuksen ja innovaatioiden hyödyntämiseen palveluissamme.

Tutustu nettisivuilla referensseihimme ja ajankohtaisiin hankeuutisiin. Tsekkaa myös Töihin meille sivu, josta selviää, miksi työntekijät viihtyvät Boostilla. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme, jotka ovat itsekin entisiä/nykyisiä Tarakilaisia. Nähdään Boostin ständillä! *** Boost Brothers Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Työllistämme yli 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Proxion on vuonna 2005 perustettu suunnittelu-, asiantuntija-, koulutus-  ja ohjelmistopalveluita tuottava konserni. Ydinosaamistamme ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.Timanttiseen tiimiimme kuuluu lähes 200 kokenutta ja innovatiivista huippuosaajaa. Meillä on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, joten meillä pääset työskentelemään alan kirkkaimpien asiantuntijoiden kanssa aitojen asiakastoimeksiantojen parissa. Asiantuntijamme auttavat kriittisen infrastruktuurin parissa työskenteleviä sidosryhmiämme huoltovarmuuden varmistamisessa, oli kyse sitten väylä- tai vaikkapa energiainfrasta. Proxionin asiantuntijat tukevat asiakasorganisaatioita ja niiden osaajia kaikissa infran elinkaaren vaiheissa.Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.Me proxionilaiset olemme ylpeitä yrityksestämme: uskomme Proxionin menestyksen salaisuuden piilevän siinä, että meillä uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuutemme kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin. Se pelaa joukkueena – aina asiakkaan hyväksi.Pääkonttorimme on Helsingissä ja muut toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Oulussa ja Tallinnassa.Tarjoamme myös tulevana kesänä kesätyöpaikkoja innokkaille tulevaisuuden timanteille. Proxionilla roolisi voi olla tulevaisuudessa kaikkea suunnittelijan ja turvallisuusneuvonantajan tai kouluttajan ja oman alasi asiantuntijan väliltä. Meillä pääset työskentelemään mitä moninaisempien projektien parissa, joiden elinkaari on vuosikymmeniä ja kädenjälkemme näkyy vielä useille jälkipolville.Tutustu avoimiin paikkoihin osoitteessa https://www.proxion.fi/meille-toihin/  ja lähetä hakemuksesi cv:llä ja opintosuoritusotteella varustettuna hakuportaalimme kautta. Mikäli et löydä avoimista paikoista juuri itseäsi kiinnostavaa positiota, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Olemme aina kiinnostuneita innokkaista ja motivoituneista hakijoista!Lue lisää meistä ja toiminnastamme www.proxion.fi ja seuraa meitä somessa:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter

Tule mukaan Proxionin Timanttitiimiin! We Keep the World on Track!

Adapteo Finland Oy

Me Adapteolla tarjoamme korkealaatuisia muunneltavia rakennusratkaisuja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Rakennamme ja vuokraamme moduulirakennuksia, joita voi käyttää vain muutamia kuukausia tai ennalta määrittelemättömän ajan. Voimme muokata, laajentaa tai pienentää moduulirakennuksiamme vain viikoissa käyttämämme rakennustavan ansiosta.

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Luomme hyvän yhteiskunnan perustaa suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä huomisen liikenne- ja energiainfraa. Teemme sen noin 1 700 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 600 miljoonaa euroa. www.destia.fi.

Lokki henkilöstöpalvelut Oy

Etsitkö ensimmäistä tai toista haalariharjoittelupaikkaa? Mahtavaa, sillä meidän kauttamme on mahdollisuus työllistyä erilaisiin rakennusalan, maanrakennusalan tai talotekniikan tehtäviin. Yhdellä hakemuksella pääset käsiksi kaikkiin paikkoihimme. Olemme vastuullinen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2005. Toimimme lähes Suomen laajuisesti ja toimipisteitä meillä on Vantaalla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja Kuopiossa. Arvojamme ovat kumppanuus, kodikkuus, joustavuus, vapaus & vastuu, mikä näkyy toiminnassamme välittämisenä, ihmisen asettamisena etusijalle, rentona meininkinä ja pitkäkestoisina työsuhteina. Haalariharjoittelupaikkojen haut aukeavat jo alkuvuodesta, joten ole ajoissa paikalla – www.lokki.fi/avoimet-tyopaikat

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme asiakkaillemme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon monipuolisia asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden parissa ympäri Suomea.

Parmaco on suomalainen yritys, joka valmistaa ja vuokraa laadukkaita, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä joustavia ja kestäviä rakennuksia. Suhtaudumme intohimoisesti siihen mitä teemme, haastamme itsemme jatkuvaan parantamiseen ja työskentelemme yhdessä toisiamme arvostaen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden soveltaa ja kehittää omaa osaamistasi vastuullisessa roolissa asennustyönjohtoharjoittelijana. Meillä saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit ja pääset näkemään asennusprojektin kokonaisuutena alusta loppuun asti. Asennustyönjohtoharjoittelijana vastaat työnjohdosta työmaalla/työmailla, olet aktiivisesti yhteydessä urakoitsijoiden kanssa ja huolehdit tarvittavasta pienmateriaalihankinnasta. Menestyt tehtävässä hyvin, kun tähtäät rakennusalan ammattilaiseksi, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tehokas organisoija. Lähetä hakemuksesi kesäharjoitteluun 2024 CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@parmaco.fi 31.12.2023 mennessä.

Proviko on tamperelainen projektinjohdon asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti rakennushankkeen menestyksekkään läpiviennin edellyttämät rakennuttamispalvelut hankkeen kaikissa vaiheissa. Olemme erikoistuneet suuriin ja vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin. Etsimme lisävahvistuksia joukkoomme, tulethan kuulemaan asiasta lisää ständillemme! www.proviko.fi

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys, jossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa Suomessa ja 68 000 ympäri maailmaa. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Tule jättämään kädenjälkesi elinympäristöömme! Oletpa sitten opiskelija tai vastavalmistunut, tiimissämme pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi. Kansainvälisessä yrityksessämme yhdistyy eri alojen asiantuntijuus. Mielenkiintoiset projektit ja tiimimme tuki takaavat sen, että saat innostavan startin työurallesi.

Arkos Oy – projektinjohtoa ammattitaidolla Arkos Oy on kasvava infrarakentamisen projektinjohtopalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme tukena koko projektin elinkaaren ajan ja vastaamme muun muassa projektien aikataulujen, sopimusten, kustannusten ja turvallisuuden hallinnasta. Toimimme kymmenen henkilön voimin hankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttamis- ja valvontatehtävissä. Laatuajattelu on yksi perusarvoistamme ja pyrimme jatkuvasti kehittämään ja kehittymään yhdessä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta meillä voit työskennellä myös etänä. Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden osaajia joukkoomme. Meistä voit lukea lisää osoitteesta arkos.fi ja somesta meidät löytää sekä Instagramista että LinkedInistä. Meihin voit olla yhteydessä info@arkos.fi tai 050 525 8390.

Jensen Hughes on maailman suurin paloturvallisuuden, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelutoimisto. Työllistämme yli 1500 henkilöä ympäri maailmaa. Paikallisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa palotekninen suunnittelu- ja konsultointi, toiminnallinen palosuunnittelu, auditoinnit, työmaiden turvallisuusvalvonta ja palontutkinta. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti ja Euroopassa olemme toimineet alan pioneerina jo yli 25 vuotta. Asiantuntijoillemme tarjoamme laajan kirjon urapolkuja Suomessa ja kansainvälisesti, maailman parhaan asiantuntijaverkoston, huippuluokan työkalut sekä erinomaiset edut.

Akukon Oy

Olemme akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun ykkösasiantuntija Suomessa ja Baltiassa. Suomessa työyteisöömme kuuluu yli 60 ja kansainvälisesti noin 90 huippuasiantuntijaa. Palvelualueemme ovat Esitystilat, Rakennus- ja huoneakustiikka, Melu, runkomelu ja tärinä, AV-suunnittelu, Melu- ja tärinäaltistus, Audiolaboratoriot, Kuva- ja äänituotantotilat sekä Akkreditoidut mittaukset Teemme ihmisille parempaa elinympäristöä suojaamalla heitä melulta ja edistämällä niin tilojen turvallisuutta, toimivuutta kuin elämyksellisyyttäkin. Missiomme on ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä työn tuottavuuden parantaminen hyvän suunnittelun avulla.

Me olemme WorkPower – työpaikka, jossa unelmat rakentuvat ja betonipöly on arkemme glitteriä. Me olemme supisuomalainen henkilöstöalan mestari, jossa on paiskittu hommia yli 20 vuoden ajan. Joka vuosi työllistämme satoja loistotyyppejä erilaisiin rakennushommiin, joten jos duunisi kaipaa vähän ekstraa, tule poikkeamaan ständillämme. Miksi valita WorkPower: Vapaus vaikuttaa: Ensinnäkin, vapaus on meille enemmän kuin pelkkä sana. Meillä on yli 200 asiakasyritystä Tampereen alueella, mikä tarkoittaa, että sun duunit ei välttämättä rajoitu vain yhdelle työmaalle. Kauttamme pääsetkin pyörimään monipuolisesti eri vaiheisilla työmailla, joissa omien taitojesi mukaan pääset näyttämään kyntesi! Joustavuus ja luotettavuus: Ymmärrämme, että elämä ei pyöri pelkän raksan ympärillä – voit työskennellä niin kuin sulle parhaiten sopii, oli se sitten täysillä tai osa-aikaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja saat tukea ja ohjausta välittävältä raksatiimiltämme, kun kehität taitojasi rakennusalan ammattilaisena. Opintojen edistäminen: Kesätöiden lisäksi meillä voit suorittaa haalariharjoittelun. Töiden lomassa saat jalan oven väliin ja pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus sovittaa duunit ja opiskelut yhteen, joten voit vaikkapa työskennellä opintojen ohessa. Tervetuloa Workpowerille – missä työ on enemmän kuin pelkkää hiekkaa ja sementtiä! Unelmanne voivat olla suuria kuin pilvenpiirtäjä, ja me olemme täällä auttamassa teitä saavuttamaan ne! Tutustu tarkemmin avoimiin työpaikkoihimme ja löydä seuraava askel urapolullasi rakennusalalla.

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Fira on rakennusalan rohkea uudistaja. Maailma muuttuu koko ajan ja uskomme, että rakennusalan tulee muuttua sen mukana. Tavoitteenamme on tarjota ylivoimaista palvelurakentamista, jonka keskiössä on asiakas – sekä tietysti ihmiset, jotka tiloja käyttävät. Siksi kehitämme rakentamisen ja asumisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön sekä ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla, ja liikevaihtomme oli 269 miljoonaa euroa vuonna 2022. Palvelualueitamme ovat asuntorakentaminen, toimitilarakentaminen, modernisointi sekä putkiremontit. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.  

Envineer Oy on suomalainen, vuonna 2017 perustettu ympäristökonsultointialan yritys. Tarjoamme laaja-alaisia ympäristökonsultoinnin ja –suunnittelun palveluja. Meillä on monipuolinen kokemus haastetasoltaan vaihtelevista projekteista ympäristösuunnittelun ja konsultoinnin aloilla. Olemme 70 henkilöä työllistävä kestävästi kasvava yritys. Vahvan asiantuntijuuden lisäksi olemme luoneet laajan yhteistyöverkoston, jonka avulla toteutamme monipuolisia hankkeita. Asiakkaamme tulevat sekä yksityiseltä, että julkiselta sektorilta. Yksityissektorilla suurin asiakassegmenttimme muodostuu jätehuoltoalan toimijoista sekä kaivos- ja metsäteollisuudesta. Julkisen sektorin asiakkaitamme ovat kunnat ja ELY-keskukset.

Strategiamme ytimessä ovat ihmiset: työkaverit, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Visionamme on kasvaa konsultoinnista aitoon kumppanuuteen – se on kompassi, joka ohjaa yrityksemme liiketoimintaa. Haastamme sekä itseämme, että asiakkaitamme uudistumaan yhdessä ja tekemään ympäristön ja liiketoiminnan kannalta aidosti kestäviä ratkaisuja.

Nordec is the leading provider of demanding frame structure solutions in the Nordic countries. We have decades of experience in designing and delivering frame structures, envelopes and bridges.

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Toimimme valtakunnallisesti reilun 900 ammattilaisen voimin. Olemme asunto-, toimitila- ja korjausrakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä ja Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä. Työllistämme vuosittain noin 70 harjoittelijaa eri puolilla Suomea!

Luja Väylä –harjoitteluohjelmamme antaa sinulle valmiudet pitkän uran tekemiseen Lujana ammattilaisena. Ohjelma sisältää etukäteen suunnitellun harjoittelun lisäksi mm. luentoja ja verkostoitumista. Pääosa tarjoamistamme harjoittelupaikoista ovat haalari- ja työnjohtoharjoittelupaikkoja työmaillamme eri puolilla Suomea. Haku ohjelmaan kesälle 2024 aukeaa 11.12.2023! Tutustu meihin ja Luja Väylä –ohjelmaan: https://www.lujatalo.fi/tyonhakijoille/lujavayla/

Tampereen kaupunki, kaupunkiympäristön palvelualue

Kaupunkiympäristön palvelualueella tehtävät koskevat kaupunkisuunnittelua, yhdyskuntarakentamisen toteutusta, liikennejärjestelmän kehittämistä, katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelua, rakennuttamista ja ylläpitoa sekä joukkoliikennettä. Kesätyö- ja harjoittelupaikat tarkentuvat lähiaikoina. Kaupungin kesätyöhaku järjestetään ajalla 22.1. –18.2.2024. Lisäksi trainee-ohjelma järjestetään ajalla 12.8.-13.12.2024.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 21 000 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2,2 miljardia euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). www.swecogroup.com, www.sweco.fi/ura/opiskelijoille/

IdeaStructura Oy

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa ja yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa, Joensuussa ja Tampereella. Meillä IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Haluamme jatkuvasti kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Vuoden 2024 kesätyöhaku on käynnistynyt! Mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme harjoittelijoille kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet ja erilaisia henkilöstöetuja. Meillä pääset mukaan monimuotoisiin projekteihin ja saat hoidettavaksi korjaus- ja uudisraken-tamisen avustavia rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviä. Käythän tutustumassa meihin tarkemmin https://www.ideastructura.com/

GRK Suomi Oy

GRK on yksi Suomen johtavista infra-alan yrityksistä. Toimimme myös Ruotsissa ja Virossa. GRK suunnittelee, rakentaa, korjaa ja kunnossapitää teitä, väyliä, raiteita ja siltoja, jotta arki sujuu, ihmiset kohtaavat ja syntyy kestävämpi tulevaisuus. GRK:n osaamista on myös ympäristöliiketoiminta.

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Palotekninen Insinööritoimisto Markku Kauriala Oy

Olemme Suomen vanhin paloinsinööritoimisto, perustettu 1990. Erityisosaamisaluettamme on palomallintamisen tuominen osaksi suunnittelua. Perinteisen paloturvallisuussuunnittelun lisäksi teemme palo-, savu- ja poistumissimuloinnit, rakenteiden toiminnallisen palomitoituksen, riskianalyysit sekä paloturvalaitteistojen suunnittelun. Toiminnallisessa suunnittelussa osaamisemme on kansainväistä huippua erityisesti tutkittaessa teräksen käyttäytymistä palossa sekä puurakenteet. Johtoajatuksemme on kustannustehokkaan ja turvallisen ratkaisun luominen asiakkaalle, niin pienissä kuin suurissakin projekteissa.