Rakennusalan yritystapahtuma

  Tervetuloa tapaamaan tulevaisuuden osaajia rakennusalan yritystapahtumaan virtuaalisesti torstaina 13.1.2022!

Tervetuloa tapaamaan tulevaisuuden osaajia rakennusalan yritystapahtumaan virtuaalisesti torstaina 13.1.2022!

Rakennusalan yritystapahtuma järjestetään jo 15. kerran tammikuussa! Tapahtuma pidetään viime vuoden tavoin etätoteutuksena Zoomin välityksellä. Linkki tulee tapahtumapäivänä nettisivuille, Instagramiin, Facebook-tapahtumaan ja Telegramin-tiedotuskanavalle!

Tule jatkamaan hyvää perinnettä! Meiltä valmistuu vuosittain lähes 120 rakennusalan diplomi-insinööriä. Tätä tehokkaampaa kanavaa nuorten rakennusalan asiantuntijoiden rekrytointiin Suomesta tuskin löytyy.

Yritystapahtuma Zoomissa on jaettu kahteen osaan. Jokaisella yrityksellä on oma yritysesittelynsä, jonka jälkeen pääsee yritysten omiin Breakout-huoneisiin kyselemään lisää työpaikoista.

Lisäksi tälle sivulle, sekä Taraki.fi-etusivulle ilmestyy tapahtumaviikolla yritysten esittelytekstejä.

 

Kiitos kaikille tapahtumaan 13.1 osallistuneille.

Lisätietoa

Mukana tapahtumassa

Welado

Oletko koskaan miettinyt rakennuttamista uravaihtoehtona? Palkkaamme kesätöihin lukuisia projekti-insinööriharjoittelijoita sekä turvallisuus- ja riskienhallinnan harjoittelijan. Rakennuttajakonsultteina me weladolaiset toimimme asiakkaidemme edustajina ja edunvalvojina monipuolisilla ja vaihtelevilla projekteilla. Hankkeiden rakennuttamisessa ja projektinjohdossa parasta on se, että pääsemme vaikuttamaan hankkeiden vaatimuksiin ja lopputuloksiin läpi hankkeen: esimerkiksi sekä suunnitteluohjauksen että rakentamisen valvonnan näkökulmasta. Lisäksi esimerkiksi hankinta-asiakirjoihin kirjatuilla vaatimuksilla säädämme suuresti sitä, mitä lopputuloksesta tulee. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti myös erilaisia asiantuntijapalveluita projektinjohtamisen ja rakennuttamisen tueksi. Meillä pääset näkemään erilaisten rakennushankkeiden elinkaaren suunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon saakka. Tueksesi Welado-matkallesi saat välittävien ja työstään innostuneiden asiantuntijoiden kokemuksen sekä työyhteisön tuen.

Lue lisää ja laita hakemuksesi täällä: https://www.welado.fi/toihin/avoimet-tyopaikat/kesatyo-projekti-insinooriharjoittelijoita-turvallisuus-ja-riskienhallinnan-harjoittelija.html 

Lokki henkilöstöpalvelut

Lokki Henkilöstöpalvelut on vuodesta 2005 asti rakentamisen toimialalla toiminut henkilöstöpalvelualan yritys, jonka kautta useita Tarakilaisia on löytänyt työn kesäksi. Tyypillisiä tehtäviä ovat erilaiset rakennusapulaisen, rakennustyöntekijän ja työnjohtoharjoittelijan tehtävät. Lisäksi Lokki työllistää vuosittain myynnistä kiinnostuneita harjoittelijoita. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pohjanmaan maakunnat. Täyttämällä avoimen hakemuksen tai hakemalla tiettyä tehtävää liityt tyytyväisten Lokkilaisten joukkoon! 

Peikko

Miltä kuulostaa kesätyö kansainvälisessä perheyrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut tekevät rakentamisesta nopeampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa?   Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tekniikan ja rakennusalan opiskelijoille. Lisäksi meillä on mahdollista suorittaa opintoihin liittyvä harjoittelu, projekti tai lopputyö.   Kesällä 2022 meillä on runsaasti kesätöitä tarjolla eri funktioissa. Katso tehtäväkohtaiset lisätiedot nettisivuiltamme https://peikko.fi/tyopaikat/   Peikko on vuonna 1965 perustettu kansainvälinen, yli 2 000 henkeä maailmanlaajuisesti työllistävä perheyritys, joka valmistaa betoniliitoksia ja liittorakenteita elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Innovatiiviset ratkaisumme tekevät rakentamisesta turvallisempaa, tehokkaampaa ja nopeampaa. Peikolla on tuotantoa 12 maassa ja oma toimisto yli 30 maassa. Pääkonttorimme ja Suomen tehtaamme sijaitsevat Lahdessa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Lue lisää: https://peikko.fi/

Afry

Opiskelijan mahdollisuudet AFRYllä: 26 AFRY Future Stars -työpaikkaa ja harjoitteluja opintoja viimeisteleville 

Ota ensimmäiset askeleet asiantuntijuutta kohti suunnittelu- ja konsultointiyhtiössä! AFRYllä pääset kehittymään alasi ammattilaiseksi fiksussa ja ystävällisessä porukassa. Suomessa toimimme 27 paikkakunnalla 2 800 asiantuntijan voimin niin rakennetun ympäristön, prosessiteollisuuden, energia-alan kuin liikkeenjohdon konsultoinninkin parissa.  Tänä vuonna tarjoamme 26 työpaikkaa opiskelijoille vuoden mittaiseen AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaan, jonka haku sulkeutuu 31.1.2022. Stara-paikkojen lisäksi tarjoamme harjoittelujaksoja opintojen loppuvaiheessa oleville ja niitä viimeisteleville rakennusalan opiskelijoille. Tutustu opiskelijan mahdollisuuksiin AFRYllähttps://afry.com/fi-fi/stars 

Mielekkäät työsuhde-edut ja fiksu meininki 

Meillä työntekijät eivät ole pelkkiä rattaita koneistossa, vaan arvokkaita, mielenkiintoisia yksilöitä. Me AFRYllä olemme valtavan innostuneita työstämme, mutta ymmärrämme myös, ettei se ole koko elämä. Yksi suurimmista vahvuuksistamme on erinomainen työilmapiiri ja AFRYläisten into auttaa toisiaan. Tuoreen tutkimuksen mukaan 77 % Suomen AFRYläisistä ovat ylpeitä siitä, että työskentelevät juuri AFRYllä.  Työterveyshuollon, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun lisäksi AFRYläiset ovat olleet aktiivisia järjestämään vapaa-ajan kerhoja, joiden aktiviteetit vaihtelevat crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin, ja nyt AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Töissä on voimassa lakisääteinen tapaturmavakuutus ja etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa yksityistapaturmavakuutus. Lue lisää urasta AFRYllä: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla 

AFRYn asiantuntijat perhostutkijoista ydinfyysikoihin muodostavat kiinnostavia tiimejä 

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä. Olemme 16 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Olemme asiakkaidemme tukena hankkeen koko elinkaaren ajan, alun selvityksistä ja strategisista valinnoista hanke- ja toteutussuunnitteluun sekä käytön ja ylläpidon tukeen. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin. 

Akukon

Olemme akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun ykkösasiantuntija Suomessa ja Baltiassa. Suomessa työyteisöömme kuuluu yli 60 ja kansainvälisesti noin 90 huippuasiantuntijaa.  Palvelualueemme ovat Esitystilat, Rakennus- ja huoneakustiikka, Melu, runkomelu ja tärinä, AV-suunnittelu, Melu- ja tärinäaltistus, Audiolaboratoriot, Kuva- ja äänituotanto sekä Akkreditoidut mittaukset. Teemme ihmisille parempaa elinympäristöä suojaamalla heitä melulta ja edistämällä niin tilojen turvallisuutta, toimivuutta kuin elämyksellisyyttäkin. Missiomme on ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä työn tuottavuuden parantaminen hyvän suunnittelun avulla. 

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Muut Suomen toimistomme sijaitsevat Oulussa, Vaasassa ja Turussa. Lisäksi Akukonilla on paikallista palvelua tarjoavia asiantuntijoita mm. Jyväskylässä ja Tampereella. Suomen ulkopuolella Akukonilla on toimistot Eestissä, Liettuassa, Latviassa, Georgiassa ja Lähi-Idässä. 

Akukon työpaikkana 

Asiantuntijoitamme yhdistää kiinnostus ympäristöön, kulttuuriin ja ihmisen henkiseen sekä fyysiseen hyvinvointiin. Haluamme olla Suomen halutuin työnantaja kaikilla toimialoillamme. Mutkattomat toimintatavat ja hyvä henki ovat meille tärkeitä. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme osaamiseen, työvälineisiin ja hyvinvointiin. 

Pidämme yllä asiantuntijoidemme osaamista mm. suunnitelmallisen täydennyskoulutuksen avulla. Henkilöstön hyvinvointi ja jaksaminen on meille tärkeää, siksi mm. tuemme kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia, tarjoamme kaikille työntekijöillemme laajan terveysturvavakuutuksen ja laskemme kotimaan matka-ajan työajaksi. 

Toimipisteissämme panostamme viihtyisyyteen ja ergonomiaan. Vakituisella henkilökunnallamme on mahdollisuus tehdä tarvittaessa etätyötä. 

Rekrytoimme jatkuvasti akustiikka- ja av-asiantuntijoita.  
Pyydämme lähettämään avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@akukon.com 
Lue lisää tulevasta työpaikastasi nettisivuiltamme! https://www.akukon.fi/fi/Uutiset  

Peab – Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja 

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 16 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.5 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. 

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun. 

Vastuullisuus ja välittäminen ovat toiminnallemme tärkeitä tekijöitä ja tavoittelemmekin paikkaa alan parhaana työnantajana. Toimimme lähellä asiakasta paikallisesti ja Suomessa toimistojamme sijaitsee kahdeksalla paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Vankan alueorganisaation lisäksi meillä on takanamme emokonsernimme vahva tuki. Vakavarainen pörssiyhtiö antaa meille hyvät lähtökohdat toiminnan kehittämisen ja laajentamisen. 

Arvojemme mukaisesti otamme rakentamisen henkilökohtaisesti. Olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme. Tärkein periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Panostamme erityisesti kosteudenhallintaan, kuten materiaalien suojaukseen ja riittäviin kuivumisaikoihin. Haluamme, että ihmiset saavat asua ja työskennellä terveissä taloissa. 

Visiomme on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaminen lähtee henkilökohtaisesta asennoitumisesta. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että olemme tuon rakentaneet. 

Töihin Peabille 

Peabille rekrytoidaan henkilöstöä jo koulun penkiltä, ja myös kesätyöntekijöitä palkataan useita kymmeniä monipuolisiin tehtäviin vuosittain. 

Tampereella olemme aktiivisesti mukana kaupunkimme ja koko Pirkanmaan kehityksessä. Voitimme mm. Hakametsän alueen kehittämiskilpailun, jota aloitimme loppuvuodesta työstämään yhteistyökumppaniemme ja kaupungin kanssa täyttä vauhtia. Tulevaisuudessa siis on hyviä hankkeita Hakametsänkin alueelle tulossa. Tällä hetkellä Tampereen yksiköllä on 10 hanketta eri puolilla Pirkanmaata käynnissä. Muutama uusikin alkaa ennen kesäkuuta Ranta-Tampellassa sekä Ylöjärvellä. Näihin hankkeisiin kaipaamme muutamaa uutta kesätyönjohtajaa sekä innokkaita haalariharjoittelijoita kasvamaan kunnon rakentajiksi. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri korkeakoulujen kanssa muun muassa diplomi- ja muiden päättötöiden muodossa. Monet opiskelijat työllistyvätkin lopputyönsä myötä Peabille. 

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia tyyppejä, jotka haluavat rakentaa kanssamme tulevaisuuden yhteiskuntaa. 

Kesätyöhaku on auki helmikuun loppuun saakka osoitteessa www.peab.fi/rekry  

Samasta osoitteesta löytyvät myös muut yhtiössämme avoimena olevat työpaikat. 

Tervetuloa töihin Peabille! 

WasaGroup

WasaGroup-konserni mahdollistaa innokkaille ja osaaville työntekijöille mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen 

WasaGroup-konserni toteuttaa Suomen parhaat toimitilat vastaten koko kiinteistöhankkeesta alusta loppuun saakka. Yhdistämme kiinteistön käyttäjän, kiinteistösijoittajan ja kiinteistön toteuttajan intressit laadukkaaksi ja taloudellisesti kannattavaksi lopputulokseksi, mikä antaa myös henkilöstöllemme ainutlaatuisen mahdollisuuden monipuolisiin urapolkuihin. Ammattilaisemme osallistuvat työssään kiinteistökehityshankekokonaisuuksiin, eli he ovat aidosti osa laaja-alaista tiimiä ja merkittäviä hankkeita. Pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, ja meillä on toimipiste myös Helsingissä. Työllistämme n. 65 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista, ja viimeisin vahvistettu liikevaihtomme oli n. 40 miljoonaa euroa. 

Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta. 

WasaGroup-konsernin suurin voimavara on ihmiset ja heidän osaamisensa. Kannustamme ja tuemme ihmistemme kehittymistä sekä kouluttautumista, ja panostamme työntekijöiden osaamiseen, viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin monipuolisesti ja myös euromääräisesti merkittävillä summilla. Olemme työpaikka, joka arvostaa myös työntekijöiden perheitä ja jossa saa työskennellä nykyaikaisilla työvälineillä nykyaikaisissa tiloissa. 

Hae sinäkin meille töihin! Kesätyöpaikkamme ovat auki osoitteessa wasagroup.fi/ura. 

Hartela

Meillä rakennetaan hyvää huomista 

Me Hartelalla teemme työmme niin hyvin, että jokainen meistä voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Tänään ja huomenna. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja, hyviä työpaikkoja, viihtyisiä päiväkoteja, inspiroivia koulurakennuksia ja toimivia sairaaloita. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta me teimme sen. 

Meillä saat vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista suomalaisille ihmisille ja perheille. Ja myös itsellesi. 

Meillä tehdään yhdessä 

  • Hartela on suomalainen 80-vuotias perheyritys. 
  • Meillä on 6 toimipistettä eri puolilla Suomea.
  • Meitä hartelalaisia on jo noin 600. 
  • Saimme Vuoden innostavimmat työpaikat -tunnustuksen vuonna 2020.
  • Meillä on rakenteilla yli 60 kohdetta kuudessa maakunnassa.
  • Liikevaihtomme on 355 miljoonaa euroa.

 

Meillä on paikka sinullekin! 

Tutustu meihin lisää työnantajana. Voit ehdottaa meille myös diplomityöaihetta tai hakea vaikka harjoittelijaksi. Lue lisää: hartela.fi/rekrytointi 

Myös kesätyöhaku on nyt auki!  

Haluatko viettää kesän raksalla? Hae nyt: hartela.fi/kesaraksalla

NCC

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Kaupunkikehittäminen, suunnittelu ja rakentaminen ovat kaikki suuria kokonaisuuksia, joihin haemme usein lisää rakennusalan ammattilaisia ja rakentamista tukevien toimintojen ammattilaisia. Parhaillaan haemme kesäharjoittelijoita eri puolille Suomea. Hakuaikaa on 28.2. asti. Lue lisää https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/ 

Tampereen infra

Me infralaiset sujuvoitamme tamperelaisten arkea ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Meillä teet työtä paikallisesti ja mikä tärkeintä, hommat meillä ovat sellaisia, että kättensä jäljet näkee varmasti. Erilaisia työtehtäviä tarjoamme niin laajalla skaalalla, että vaihtelua löydät halutessasi talon sisältäkin. Tärkeää meille on, että viihdyt ja saat haastaa itseäsi juuri sopivasti. Meillä pääset oppimaan monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. 

Viime vuonna meillä työskenteli 118 kesä- ja kausityöntekijää ja saimme heiltä syksyllä varsin positiivista palautetta. Kesätyöntekijöillemme suunnattuun kyselyyn vastanneista 96% kertoi, että voisi tulla mielellään uudelleenkin meille hommiin. Tutustu ja hae haalari- ja työnjohtoharjoittelijoiden, sekä tekniikan harjoittelijoiden avoimiin tehtäviin: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/tampereen-infra-oy/ 

Harjoittelijana pääset oppimaan haalariharjoittelussa kokeneiden ammattilaisten kanssa infratyömaiden käytännön asennus-, rakennus- ja korjaustöissä tai työskentelemään työnjohtoharjoittelijana katu- ja viheralueiden kunnossapidon alueurakoissa, katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamisprojekteissa, liikennemerkkien tuotantoon ja asennukseen sekä päällystekohteiden urakanvalvontaan liittyvissä tehtävissä, tai tekniikan harjoittelijana maastomittauksissa ja maaperätutkimuksissa.  Meillä on mahdollista suorittaa myös opintoihin liittyvä harjoittelu tai lopputyö. 

Sinulta odotamme oppimishalua ja aikaansaavaa asennetta, sekä halua kehittyä kanssamme alan ammattilaiseksi. Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa! 

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Kuulumme Tampereen kaupunkikonserniin ja olemme täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Liikevaihtomme on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstömme määrä noin 300 henkilöä. 

Finnmap Infra

Finnmap Infra on infrasuunnitteluun erikoistunut kotimainen konsulttiyritys. Erityisalaamme ovat tie-, katu- ja ratasuunnittelu sekä siltojen ja geotekniikan suunnittelu. Lisäksi palveluihimme kuuluvat liikenne-, valaistus- ja ympäristösuunnittelu sekä infrahankkeiden rakennuttaminen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Lohjalla. 

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristön huomioonottavat väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan tiukkoihinkin haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin. Tutustu meihin osoitteissa www.finnmap-infra.fi 

Tarjoamme opiskelijoille mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi infrasuunnittelun parissa alan parhaiden osaajien ohjauksessa. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja pääset ensimmäisestä päivästä alkaen suunnittelemaan merkittäviä infrahankkeita. Kesän harjoittelujakson jälkeen voit jatkaa opintojen ohella tuntitöissä tai diplomityöntekijänä. Katso avoimet paikat ja hae osoitteessa https://finnmap-infra.fi/me/#meille-toihin 

Boost Brothers

Boost Brothers on kotimainen, alati kasvava ja ketterän kokoinen rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Olemme nuorekas joukko rakennuttamisen ammattilaisia ja meitä boostilaisia yhdistää aito kiinnostus kehittää rakennusalaa sekä löytää uusia innovaatioita ja toimintatapoja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.  

Haluamme luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta, jossa myös ympäristönäkökulmat ovat vahvasti esillä.   

Toimimme tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana ja toimintamme kattaa monenlaisia rakennuttamisen hankkeita. Teemme hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektinjohdon, valvonnan ja kehittämisen tarvitseman muutosjohtamisen. Palvelumme kattaa myös valmennus-, tutkimus- ja kehityspalvelun.  

Käytännön kokemuksen lisäksi tiimillämme on paljon akateemista näyttöä mm. investointipäätöksentekoa sekä suunnittelua ja rakentamista koskevien mallien ja menetelmien kehittämisestä. 

Käy kurkkaamassa nettisivuillamme ajankohtaisia uutisia hankkeistamme. 

Boostilla haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan työympäristön ja tiimin tuen. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen ja itseohjautuvuuteen liittyen.  

Meillä työskentelee 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa erilaisilla koulutustaustoilla. Palkkaamme jatkuvasti lisää asiantuntijoita kasvuvauhtiamme tukemaan. Suosittu Fast Track -harjoittelumme järjestetään touko-elokuussa.  

Fast Track -haku vuodelle 2022 käynnistyy tammikuussa. Lisätietoja hausta saat seuraamalla nettisivujamme tai Boostia LinkedInissä tai Instagramissa.  

Oletko sinä seuraava uusi boostilainen? Tule tekemään tulevaisuuden rakentamista kanssamme! 

Lujatalo

Lujatalo on vuonna 1953 perustettu suomalainen perheyritys ja osa Suomen suurinta rakennusalan konsernia – Luja-yhtiöitä. Lujatalolla on yli 900 henkeä töissä yhdeksässä eri alueyksikössä.  

Järjestämme nyt kolmatta vuotta Luja Väylä -nimistä harjoitteluohjelmaa, joka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat suuntautua urallaan rakennusliikkeen tuotanto- tai asiantuntijatehtäviin. Haku ohjelmaan on auki 15.12.2021-15.2.2022. Työskentely painottuu kesäharjoitteluihin, mutta pyrimme aina mahdollistamaan osa-aikaisen työskentelyn myös lukuvuosien aikana meidän työkantamme ja Luja Väyläläisen opintojen niin salliessa. Paikkakuntakohtainen harjoittelupaikkatarjontamme vaihtelee ja pystymme tarjoamaan eniten harjoittelupaikkoja Pirkanmaan alueyksiköstä, Uudenmaan asuntorakentamisen toimialalta sekä Uudenmaan toimitila- ja korjausrakentamisen toimialalta. Muilla lujilla paikkakunnilla, eli Seinäjoella, Kokkolassa, Vaasassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Turussa, Lappeenrannassa, Kotkassa, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa työllistämme yhteensä muutamia kymmeniä harjoittelijoita vuosittain. 

Pääosa tarjoamistamme harjoittelupaikoista ovat haalari- ja työnjohtoharjoittelupaikkoja työmaillamme. Etenemismahdollisuuksia on useita: yliopisto-opiskelijana aikaisemmalla työmaakokemuksella voi esimerkiksi aloittaa työnjohtoharjoittelusta ja kiinnostuksensa mukaan edetä perinteistä Väylää pitkin joko työnjohtotehtäviin, insinööritehtäviin tai vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Vaihtoehtoisesti, muutaman kesän työmaaharjoittelun jälkeen Väyläläisellä on mahdollisuus edetä työnjohtoharjoittelutehtävistä esimerkiksi asiantuntijatehtäviin. Ilman aikaisempaa työmaakokemusta omaavalle alan korkeakouluopiskelijalle haalariharjoittelusta aloittaminen on luontaisin urakehityspolku alati vaativimpiin ja vastuullisimpiin tehtäviin. 

Luja Väylästä kiinnostuneet voivat tutustua ohjelmaan tarkemmin sekä hakea ohjelmasivustoillamme: https://lujatalo.fi/luja-vayla/ 

Tampereen Tilapalvelut Oy 

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Monet kohteistamme ovat tunnettuja maamerkkejä ja paikkoja, joissa alueen ihmiset viettävät arkeaan ja vapaa-aikaansa. Huolehdimme rakennuksista niiden koko elinkaaren ajan. 

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä tehdään joustavasti toimistolla, kohteissa tai etätöinä. Tule mukaan ammattitaitoiseen, rentoon ja aktiiviseen työporukkaamme. 

Haku kesäharjoittelupaikkoihimme on avautumassa piakkoin. Tarjolla on paikkoja muun muassa työnjohtoharjoittelijoille ja teknisen alan harjoittelijalle rakennuttamistehtäviin. 

Lue lisää osoitteessa: https://tampereentilapalvelut.fi/kesatyohaku/ 

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää yhteiskuntaa. Luomme kestävälle perustalle kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää. Rakennamme huomisen infraa 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 565 miljoonaa euroa. Destia on osa kansainvälistä Colas-konsernia.