Vuosijuhlien nakkihaku

nakkilaiskuva

Vujujen nakkihaku on auki

TARAKIn 55. vuosijuhlat 28.–29.10. tarvitsevat onnistuakseen joukon upeita ja nohevia nakkilaisia. Nakkilaisen rooliin ei tarvitse aiempaa kokemusta, mutta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta olisi hyvä jokaisella olla. Kaikkiin nakkeiluun opastetaan etukäteen. Nakkeillessa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin monista killoista ja nauttimaan juhlahumusta, ja kaikki nakkilaiset palkitaan sekä nakkipalkkiosaunalla että sillislipulla. 

Nakkilaisten haku on auki 12.9.–25.9. tämän linkin takaa, josta löytyy myös lisätietoa nakkien ajankohdista. Valituille ilmoitetaan 2.10. mennessä. 

Kysymyksiä nakkeiluun ja vujuihin liittyen voi esittää: 

Marja Seppälä @matomatala tai Iida-Mari Ranta @nopeetjaffat

TARAKIn vuosijuhlien päänakkihaku on nyt auki

TARAKIn 55. vuosijuhlat tarvitsevat onnistuakseen joukon upeita ja nohevia nakkilaisia ja päänakkilaisia. Nakkilaisen rooliin ei tarvitse aiempaa kokemusta, mutta reipasta asennetta ja oma-alotteisuutta olisi hyvä jokaisella olla. Päänakkilaiseksi valitaan ensisijaisesti jo tapahtumissa nakkeilluita henkilöitä. Kaikkiin nakkeiluun opastetaan etukäteen. Nakkeillessa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin monista killoista ja nauttimaan juhlahumusta, ja kaikki nakkilaiset palkitaan sekä nakkipalkkiosaunalla että sillislipulla. 

Päänakkilaisten haku on auki 29.8.-7.9. ja löytyy tämän linkin takaa. Valituille ilmoitetaan 11.9. mennessä. 

Kysymyksiä nakkeiluun ja vujuihin liittyen voi esittää: 

Marja Seppälä @matomatala tai Iida-Mari Ranta @nopeetjaffat