Alumnit

Alumnitoimikunta

TARAKIn alumnitoiminnasta vastaa alumnitoimikunta. Alumnitoimikunta järjestää alumneille tapahtumia ja ylläpitää tiedotusta alumneita kiinnostavista tapahtumista ja killan kuulumisista. Alumnitoimikunnan tehtävänä on myös kehittää TARAKIn alumnitoimintaa aktiivisemmaksi ja enemmän alumneita tavoittavaksi. Alumnitoimikunta haetaan vuosittain killan opiskelijoista ja alumneista.

Alumnitoimikunta vuodelle 2023:

Jenna Rauvala, Markus Suuronen, Nea Tasa, Veera Manninen, Lotta Keränen, Niklas Pitkäkoski, Victoria Keskinen, Joonas Yli-Huhtala ja Henri Manninen

Alumnitoimikunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2023:

Kevät          1. alumnikirje, Afterworkit, Kellarihumppa, Teekkarikastetapahtuma

Kesä            2. alumnikirje, Afterworkit PiRil:n kanssa, Sulkavan Suursoudut, Kesätappo, Afterworkit Helsinki + Tampere

Syksy           3. alumnikirje, Hyvinvointitapahtuma/Lajikokeilu, Alumnitapahtuma, Ensi vuoden toimikunnan haku

TARAKIn alumnisähköpostilista

TTKK/TTY/TAU:n rakennuspuolelta valmistunut DI!

Mikäli haluat liittyä alumnien sähköpostilistalle, lähetä liittymispyyntö TARAKIn raadille osoitteeseen taraki(at)lists.tuni.fi, tai liity itse täällä. Listan kautta kuulet TARAKIn kuulumisia ja saat infoa alumnitapahtumista ja vuosikurssitapaamisista.

Alumnit ovat myös Facebookissa

TARAKI-alumnit

Mikäli sinulla on kehitysideoita killan alumnitoimintaan, voit ehdottaa niitä joko raadille tai killan alumnivastaavalle.

Liity TARAKI-Alumnit Telegram ryhmään!