Rakennusalan yritystapahtuma

 

KIITOS KAIKILLE RAKENNUSALAN YRITYSTAPAHTUMASSA 2021 MUKANA OLLEILLE!

 

 

Tapahtuma järjestettiin kolmessa osassa 20.-21.1. Osat alkoivat yritysesittelyillä. Yritysesittelyiden lisäksi tarjolla oli mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, sekä mahdollisuus päästä keskustelemaan yritysten kanssa harjoittelupaikoista!
Tapahtuman lisäksi julkaistiin Rakennusalan kesätyöt -lehti, joka tarjottin kiltalaisille kotiin kuljetettuna. Lehdestä löytyy parhaat työpaikat, sekä vinkit niiden hakuun.

Tänä vuonna tapahtumassa mukana:

 

 

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka.
Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Hae harjoittelijaksi: Etsimme harjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2021 – Nyt on aika toimia!

Täytä hakulomake täällä

https://www.srv.fi/harjoitteluhaku/

 

 

 

 

Vahanen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kiinteistö- ja rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin kesätöiden merkeissä toimipisteissämme ympäri Suomen. Kesätyöhakumme käynnistyy ke 25.11.2020 ja jatkuu aina 31.3.2021 saakka.

Käythän katsomassa avoimet paikat ja lisätiedot osoitteessa www.vahanen.com/kesätyö. Olemme mukana Rakennusalan yritystapahtumassa, tervetuloa silloin kuulemaan ja kysymään meiltä lisää!

 

 

 

SWECO

Oletko utelias tulevaisuuden suhteen? Niin mekin Swecolla! Tarjoamme tekniikan opiskelijoille ja asiantuntijoille merkityksellisiä mahdollisuuksia, mutkattomassa ilmapiirissä, alan huippujen joukossa.

Swecolla teet työtä, jolla on merkitys. Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Swecolla on matala hierarkia ja tiimit päätöksenteon keskiössä. Meillä pääset keskittymään projekteihin ja suunnittelutyöhön sekä työskentelemään timanttisten osaajien kanssa. Kollegalta saa aina apua ja tukea!

Kehittymismahdollisuuksia tarjoaa myös Sweco Akatemia, joka järjestää muun muassa projektivalmennuksia ja nuorille osaajille suunnattua Young Talents -valmennusta.

Panostamme etätyöskentelymahdollisuuksiin ja tuemme sujuvaa työn ja yksityiselämän yhdistämistä.

Lue lisää työmahdollisuuksista ja kesätöistä meillä: www.sweco.fi/ura

Swecon kesätyöhaku on auki 15.2.2021 saakka!

 

 

 

YIT
Oletko innokas ja oppimishaluinen nuori osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa?
Meillä on sinulle pesti, oli paikkasi sitten papereiden parissa tai betonimyllyn kyljessä.
Meillä olet alusta saakka osa porukkaa – arvostettu tekijä. Pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle, joka päivä.
Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä.
YIT:n kesätyö haku on käynnissä 1.12.-28.2. Hae mukaan!

 

 

A-Insinöörien joukossa pääset tekemään merkittäviä projekteja ja painamaan hommia isolla asenteella – yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

Kesätyöhakumme on nyt täysillä päällä, joten kannattaa toimia pikimmiten. Teemme hakemisen sinulle helpoksi: kerro toiveistasi, niin me etsimme sinulle sopivan paikan.
Lue lisää ja täytä hakemus hetimmiten
www.ains.fi/ura

 

 

 

Sitowise – The Smart City Company

Olemme pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo, jonka muodostavat omaa luokkaansa olevat osaajat, jouhean arkesi mahdollistajat. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme.

Tervetuloa joukkoomme. www.sitowise.com/rekry

 

 

 

Ramboll

Teekkari, kasvata oman alan osaamistasi ensi kesänä Rambollissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia töitä muun muassa meneillään olevissa asiakasprojekteissamme, kattavan perehdytyksen, oman työnohjaajan ja liittojen suositusten mukaisen palkan. Kesätyö meillä on arvostettu lisä ansioluettelossasi jatkossa.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tampereella suunnittelijoidemme kädenjälki näkyy muun muassa Tampereen keskuspuhdistamossa, Hämeensillan korjauksessa ja raitiotiessä sekä Tampereen Kansi ja Areena -hankkeessa. Muutamme Tampereella uusiin toimitiloihin Topaasiin kesällä 2021.

Kesätyöpaikkamme korkeakouluopiskelijoille: fi.ramboll.com/kesatyo

 

 

 

 

 

Welado

Welado on rakennuttamiseen ja projektijohtamiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimimme monipuolisilla toimeksiannoilla rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuushankkeissa eri puolilla Suomea.

Asiantuntijamme ovat rakennetun ympäristön moderneja artisaaneja, joiden tehtävä on toimittaa asiakkaalle aina helppo projekti. Peilaamme kaikkea tekemistä aina arvoihimme, joita ovat rohkeasti avoinempaattinen ja tekijöilleen paras.

Meillä on avoinna parikymmentä kesätyöpaikkaa. Ennen kaikkea palkkaamme ihmisiä, eli persoonasi ja sen yhteensopivuus weladolaisiin arvoihin ja kulttuuriin ovat meille tärkeimmät palkkauskriteerit. Toivomme siis, että arvomme kolahtavat sinulle syvälle ja haluamme kuulla perusteluita asiasta hakemuksessasi. Lisäksi opiskelet teknistä alaa korkeakoulussa. Plussaa saa, jos on työkokemusta rakennusalalta – ja toki rakennuttamiskokemuksesta ekstra plussaa, vaikka sitä harvoin kesätyöhakijoilla on ennestään olemassa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä.

https://www.welado.fi/tyopaikat/kesatyot

 

 

 

Hartela

Oletko innokas tiimipelaaja, jonka sydän sykkii rakennusalalle? Jos tartut hymyssä suin töihin ja olet luotettava työkaveri, meillä Hartelassa on tarjota sinulle antoisa kesä raksahommissa. Meillä saat rakentaa juuri sellaisena kuin olet.

Tarjoamme niin rakennustyöntekijöiksi ja työnjohtajiksikin opiskeleville kesätöitä tai harjoittelupaikkoja raksalla. Hae maaliskuun loppuun mennessä paikkaa ja katsotaan mitä voimme tarjota. Kesätyöpaikkoja on tarjolla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Oulussa.

Täytä hakemus pian, sillä paikkoja täytetään jo nyt! https://beta.hartela.fi/kesaraksalla/

 

 

 

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja edistyksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta. Destian asiakkaita ovat teollisuus- ja liikeyritykset, kunnat ja kaupungit sekä valtionhallinnon organisaatiot. Kattava toimipaikkaverkko Suomessa takaa, että Destia on aina lähellä asiakkaitaan.

http://destia.fi/tyopaikat/opiskelijat

 

 

 

Boost Brothers on rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksellä on ainutlaatuista osaamista terveiden tilojen rakennuttamisessa ja uusien hankemallien, esimerkiksi allianssi-elinkaarimallin, hyödyntämisessä. Hallitsemme erinomaisesti hankkeiden toteuttamisen edellyttämät rakennuttamistehtävät ja voimme toteuttaa niin tavanomaisia, kuin vaativia hankkeita. Haemme kevääksi ja kesäksi harjoittelijoita Fast Track -ohjelmaamme: https://boostbrothers.fi/avoin_tyopaikka/fast-track-harjoittelija/

 

 

 

Tampereen Tilapalvelut Oy

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin.  Monet kohteistamme ovat tunnettuja maamerkkejä ja paikkoja, joissa alueen ihmiset viettävät arkeaan ja vapaa-aikaansa. Huolehdimme rakennuksista niiden koko elinkaaren ajan.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä tehdään joustavasti toimistolla, kohteissa tai etätöinä. Tule mukaan ammattitaitoiseen, rentoon ja aktiiviseen työporukkaamme.

Kesäharjoittelupaikat ja hakuajat löydät osoitteesta:

https://tampereentilapalvelut.fi/kesatyohaku/

 

 

 

Rakennualan kesätyöt -lehdessä mukana myös:

Insinööritoimisto LaRa Oy
NCC Suomi Oy
AFRY
Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy
T2H Rakennus Oy
WSP Finland Oy
Arkta Rakennus Oy
GRK Infra Oy
Lujatalo Oy
Proxion Oy
Geopalvelu Oy
Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy
NRC Group Finland
Rakennusliike Lapti Oy
Solwers Oyj